Akik papolnak a demokráciáról, és arról, hogy egy jogállamban az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, azok nem gondolják, hogy Kovács Bélát is?
"Na jól van, ilyenkor bújik ki a köpönyegforgatás.
Eddig liberális színekben nyomult, most hirtelen szélsőjobboldali lett, hogy ők vigyék el a balhét, tipikus."
Ezt most melyik hozzászólásra írtad?
# 16/19 Időpont ma 09:12
Értő olvasás?
"Az oroszimádó fajtátokat a liberálisokkal együtt kellene elítélni az Európai Unió elárulása miatt."
Na, besegítek: Így hogy lehetne liberális? :-D
KGBéla meg legalább annyira gyanús, mint hogy endit nem ellenőrzi a NAV, mert ő ellenőrzi saját magát. Hát hogyne :-)
# 23/23 Időpont ma 09:23
Én nyugodt vagyok. :-)
Ezzel az egésszel nekem az a bajom, hogy egyik oldal sem jobb a másiknál. Ugyanúgy hidegen hagyják a tények a kurucot is (Mortimer ügy rémlik? Hogy hallgattak amikor kiderült, hogy az áldozat is cigány), az indexet is, meg a magyaridőket is.
Nagyon komoly problemak vannak a fejedben.
Kovacs Belat senki sem itelte bortonre bizonyitekok nelkul, jelenleg folyik ellene az eljaras, teljesen a jogallami normaknak megfeleloen.
Hogy en szemely szerint azt gondolom rola hogy szerintem kem, az az en szuveren jogom, es semmi koze az artatlansag velelmehez, ami egy jogi kategoria.
En Kovacsot egyebkent sem a szarmazasa, a vallasa, a politikai nezetei szerint itelem meg, hanem a tettei miatt.
Ebben kulonbozom a kis naciktol, akik nem igy tesznek.
Amugy most szolnek, hogy egyre gazabb KGBelat vedeni, ha nem vetted volna eszre, a Jobbik is szepen csendben kihatral eppen....
Sírok:D
58%
Te miről beszélsz?
Kb egy hete van, hogy neked is el kellett magyarázni, hogy mi az az ártatlanság vélelme, mert olyan dolgokat állítottál egyes felhasználókról, amiket nem tudtál bizonyítani.
Azzal pedig, hogy itt az oldalon, nagy nyilvánosság előtt lekémezed Kovács Bélát, bizony jogi kategóriát képezel.
Szal kérlek ne, nagyon kevés vagy te ehhez.
https://www.youtube.com/watch?v=99F8eZbzC4I
Ennyit a demokráciáról.
Béla meg ha kém is, nem nekem kell eldönteni. Olyan hepajt csapnak neki, mintha ő lenne az egyetlen kém az unióban. Ha egy van, több is van. És nem csak orosz.
Draga 26oska, neked magas ez az egesz tema, (ez is) ugyhogy szerintem itt se okoskodj.
Igen, szerintem Kovacs Bela orosz ugynok, akinek az a feladata hogy a Jobbikban orosz befolyast szerezzen, es bomlassza az uniot.
Most nyugodtan feljelenthetsz :)
Marha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!