Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen összegű fizetéstől...

Milyen összegű fizetéstől számít valaki a középrétegbe?

Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 16:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

". Egy gyári munkás vagy egy szakmunkás ennek kb. a felét ha megkeresi, akkor ők mind az alsó rétegbe tartoznának? "

Termeszetesen. Ok sehol a vilagon nem tartoznak a kozepretegbe.

Szerintem Magyarorszagon ma a kozepretegbe havi netto fel milla korul lehet bekerulni, ha van ingatlanod, sporolt penzed.

Csaladi jovedelemnel havi netto 800-1 milla korul, tehermentes ingatlannal.

2016. jan. 10. 19:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha az 1 főre jutó jövedelem nettó 300 000 és 5 000 000 forint közt mozog, szerintem az a középréteg, amit persze tovább lehet még bontani. Efölött kezdődik a gazdagság, lejjebb az alsó népréteg(utóbbi a lakosság túlnyomó többsége).
2016. jan. 10. 19:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Én szakmunkásként, közel megkapom a 250 et, persze nagy a munkánkban a felelösség. Cnc forgácsoloként
2016. jan. 12. 01:39
 14/14 anonim ***** válasza:

"miért van az, hogy diákok simán elmennek 20 ezer ft-ból egy hétre tiszaakárhova valami zs kategóriás ingyenfesztiválra, miközben "felőtt embernek" a nyaralás 150 meg 200 ezer forintoknál kezdődik? "

Majd ha felnősz, akkor rájössz te is. Ha már korban felnőttél, akkor várj addig, míg az agyad is eljut odáig.

2016. jan. 12. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!