Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A banki hitel fizetéstöl...

Turoczy leila kérdése:

A banki hitel fizetéstöl fügö? Kb aki olyan 100-150közt keres az menyi hitelt kaphat?

Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Több mindentől függ. Attól is mire akarsz hitelt. Nem fognak csak arra adni neked milliókat hogy ne tudd mire akarod költeni. Ez mellett megnézik az életed, van-e feleséged (az plusz pont), hány éves vagy, volt-e már tartozások hitelintézet vagy NAV felé (ez hátrány, sőt kizáró ok sok banknál). Szóval nem csak attól függ mennyit keresel, a hitel elbírálása időbe telik. Ők fognak egy lapot és "átvilágítanak" aztán döntenek hogy azt a pénzt amennyit akarsz megkapod-e.
2015. dec. 6. 09:08
 2/11 anonim ***** válasza:
60%

Ha milliós összeget akarsz akkor kell hozzá fedezet. Ha házat akarsz venni akkor 30% önerő...nem olyan egyszerű. Mióta 0% önerővel kiadtak minden kapzsi agyatlannak rengeteg devizahitelt ,mert hú de frankó a kamat és ez "összeomlott" hitelképes önerő nélkül elhajtanak a francba.

Viszont 200-300 ezer körüli újrafelhasználható folyószámlahitelt kaphatsz vele ha rendszeres jövedelem, az nekem is van.

2015. dec. 6. 09:23
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Ui: csak h értsd a 30%ot...én 10 mó-s házvételhez akartam hitelt felvenni a vásárolni kívánt ingatlant fedezetnek bevonva és 3 mó önerő kellett hozzá.
2015. dec. 6. 09:25
 4/11 A kérdező kommentje:

Nekünk házra kéne meg kocsira

Kb nekünk egy 7m kéne mert már ki van nézve a ház meg a kocsi

Nem volt még hitelünk es én 22é párom 29éves

2015. dec. 6. 10:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Csak mi nem lakás hanem személyi kölcsönt szeretnénk
2015. dec. 6. 10:01
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Kölcsönt nem fogtok kapni önerő nélkül, személyit 100 ezres fizetéssel meg pláne.
2015. dec. 6. 10:12
 7/11 anonim ***** válasza:
36%
Fiatalok vagy (te), semmitek sincs, és még esküvő sem volt csak párodnak tekinted. Közös gyereketek nincs. Esetleg ha találtok egy bankot aki a megvásárolandó házat tekinti fedezetnek mert annyira jó akkor talán...de akkor is minimum 20 évig fizetni kéne. De erre így kevés az esély...
2015. dec. 6. 10:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Mennyaszony vagyok és 1honap mulva lesza az esküvö és jön a baba is uton van 5hos vagyok
2015. dec. 6. 10:46
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

Személyi kölcsönt semmikép nem fogtok kapni többszázezres keresetű adóstárs nélkül.

Ingatlanfedezetes hitelt sem kaptok önerő nélkül hiába az ingatlan a fedezetnek...ez így teljesen esélytelen.

Jön a gyerek, esküvő...ez öngyilkosság így...inkább kezdjetek fundamentába 1-2 évig arra utána simán adnak onnan házra hitelt akár szocpollal is ( ma már csok) ...az autó meg simán luxus ilyen helyzetben...hitelt felvenni rá meg kész káosz lenne...gratula a kapcsolathoz meg mindenhez...de látszik, hogy nagyon fiatalok vagytok ezekhez a pénzügyekhez. ...

2015. dec. 6. 11:51
 10/11 A kérdező kommentje:
De halotam olyat is hogy hiteltöl füg de valamenyit elöre le kel teni és akor lehetséges a hitel nekünk önerönk van 1m rá
2015. dec. 6. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!