Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a kdnp-s szingliadó, és...

Mi ez a kdnp-s szingliadó, és hogy lehet ilyen barbárságot csinálni 2015-ben?

Figyelt kérdés
Az egyház eleve miért politizál? Szerintem maradniuk kéne a templomban, elbújva az értelmes, racionális emberektől. És még óvatosan fogalmaztam...

2016. jan. 10. 01:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

@19

leírhatod ahányszor akarod... képzetlen munkaerőt még mindig fillérekért lehet importálni az ország keleti részből...

az a cég amelyiknek ez nem jut eszébe meg is érdemli

fizessen meg engem és n elmondom ezt nekik jópénzért...

2016. jan. 10. 17:25
 22/28 anonim ***** válasza:

"Ha bevezetnének ilyesmit,akkor a megszületett gyerekek 90%-a születne a legszegényebb 20%-ba.

Öngól.

"

bevezették... hol van?

öngól...

2016. jan. 10. 17:26
 23/28 anonim ***** válasza:
#21:Eszükbe jut,importálják is,csak van ezzel egy kis gond:az onnan importált munkaerőt,munkaerőközvetítő cégek hozzák,akik viszik is a fizetésüknek kb. 30%-át.Így viszont már nem olyan könnyű,hiszen ha mondjuk néha hazamennének a családhoz,az is pénzbe kerül,valahol lakniuk is kell,stb.,stb.Vannak akik átköltöznének persze,csak egyrészt ahhoz el kellene adni otthon a házat, másrészt ha sikerül is,azzal errefelé nem sokra mennek a brutális ingatlanárkülönbségek miatt.Vannak persze így is akik jönnek,de amint lehetőség adódik,azzal a lendülettel mennek is "át a határon".Szóval írhatsz akármit,meggyőzni azért nem tudz,mert inkább a szememnek és konkrét tapasztalataimnak hiszek,mint neked.
2016. jan. 10. 18:06
 24/28 anonim ***** válasza:

szerintem meg nem az iparban dolgozol, én meg igen

több közöm van a műszaki és a gazdasági dolgokhoz

teljesen irreleváns, hogy mit is akarsz belelátni a folyamatokba

a képzetlen munkaerő nem megy a határ másik oldalára, mert már ott is tele a hócipőjük az egyszerű feladatokra is betaníthatatlan megbízhatatlan csoportos léhűtőkkel, akik még németül sem beszélnek

2016. jan. 10. 19:52
 25/28 anonim ***** válasza:
#21:Hát,ez nem talált.Ugyanis egy autóiparban érdekelt üzemben dolgozom.Egészen pontosan abban a az üzemben,amelyik lengyel és román vendégmunkásokat is kénytelen alkalmazni.És próbálkoznak az ország keleti feléből is munkaerőt szerezni,inkább kevesebb,mint több sikerrel,az említett okok miatt.
2016. jan. 10. 20:42
 26/28 anonim ***** válasza:
Egyébként én semmit nem akarok belelátni a folyamatokba,csupán leírom azt,ami tapasztalok,látok.
2016. jan. 10. 20:43
 27/28 anonim ***** válasza:
és a lengyel és román vendégmunkások miért nem találnak át a határ másik oldalára?
2016. jan. 10. 20:45
 28/28 anonim ***** válasza:
#27:Látod,ez jó kérdés.Az tény,hogy a cég lengyel és román üzemében nincs munkaerő probléma,sőt "kölcsönözni" is tudnak.Persze nyilván a magyarban sem lenne,ha az ország keleti felében lenne.
2016. jan. 10. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!