Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a kdnp-s szingliadó, és...

Mi ez a kdnp-s szingliadó, és hogy lehet ilyen barbárságot csinálni 2015-ben?

Figyelt kérdés
Az egyház eleve miért politizál? Szerintem maradniuk kéne a templomban, elbújva az értelmes, racionális emberektől. És még óvatosan fogalmaztam...

2016. jan. 10. 01:37
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
80%

2016 van.

És hol van a szingliadó.

Szerintem senkinek nem kell ilyesmit fizetnie.

2016. jan. 10. 01:40
 2/28 anonim ***** válasza:
3%

nem tudom miért nem képes felfogni a baloldal, hogy milyen következményekkel jár, hogyha "csak az vállaljon gyereket, aki ki is tudja fizetni" mentalitás mögé bújnak csak azért, hogy "fogást" találjanak a fideszen...

jelenleg a születő gyermekek 50%-a a családok legszegényebb 20%-ába születik

jól van ez így?

2016. jan. 10. 01:44
 3/28 A kérdező kommentje:
Igen 2016 csak a megszokás hatalma... :D Meg már elég későre is jár, de ha jól tudom még 2015-ben jelentették be, hogy tárgyalni akarnak a szingliadó bevezetéséről.
2016. jan. 10. 01:52
 4/28 anonim ***** válasza:
#2:Nem,nincs jól,ezért rendben,vezessék be a szingliadót. De mondjuk,legyen egy határ.Pl.:havi 200-300000nettó fizetés.És akkor mindjárt nem csak a legszegényebb rétegek lennének ösztönözve.Bár mindettől függetlenül én f...ságnak tartom az egészet.
2016. jan. 10. 02:20
 5/28 anonim ***** válasza:
53%

szingli adó gyakorlatilag a családok által be nem fizetendő adó...

aki meg ma Magyarországon 300 nettó keres az abszolút megérdemli, a tőkejövedelmek elenyészőek különben is... nincs értelme "gazdagok"ról beszélni, mert nem léteznek

szerintem gazdag az, aki csupán a tőkejövedelméből stabilan növelni tudja a vagyonát

2016. jan. 10. 02:29
 6/28 anonim ***** válasza:
Na de,ha vannak legszegényebb rétegek,akkor nyilván vannak gazdag,sőt leggazdagabb rétegek is.
2016. jan. 10. 02:33
 7/28 anonim ***** válasza:
2%

igen

gyakorlatilag egyenes arányban a hajlandóak tanulni és a tenni magukért emberek arányával

ezt szeretnéd büntetni?

egyetlen egy embert nem tudsz mutatni, aki rinyál a saját sorsa miatt, és mindent megtett, amit a társadalom elvár tőle, mégis vacak az élete, és nem élhet az elvárásai szerint

2016. jan. 10. 02:39
 8/28 anonim ***** válasza:
Hát,szerintem pedig rengeteg ilyen ember van az országban. Vegyük például a kórházi szakápolókat,nővéreket. Azért pont őket mondom,mert nemrégiben kórházban voltam egy hétig.Na most,szerintem ők elég rendesen megteszik,amit a társadalom elvár tőlük és mégis "rinyálnak" ahogy írod.De hosszan tudnám folytatni akár a hírek,híradók alapján,akár személyes ismeretségeim alapján.Szerintem a nyugatra távozó százezrek sem azt erősítik,amit írsz.Tudom,Lázár úr azt mondta,"mindenki annyit ér,amennyije van",de hát ő politikus,tőle az ember nem is nagyon várhat mást.
2016. jan. 10. 02:56
 9/28 anonim ***** válasza:
2%

aki sokat akar keresni miért megy közalkalmazottnak? a nővérség nem erről szól, de még nővér és nővér között is van különbség pl diplomás ápoló vagy OKJ-s

vagy ha mindenáron betegekkel akar foglalkozni mennyen orvosnak, és vállaljon magánpraxist

tehát itt hibádzik a sztori... nagyon is messze vannak az elérhető legjobbtól

2016. jan. 10. 03:07
 10/28 anonim ***** válasza:
Ja,hogy te csak az "elit"-ről beszélsz?Ez eddig nem volt egyértelmű.Csakhát rajtuk kívül él még pármillió ember az országban.A világban meg jópár milliárd.Sőt,olyan helyek is vannak a világban,ahol például az említett szakápolók is tisztességesen meg tudnak élni a fizetésükből.Ugye nem azt akarod mondani,hogy a társadalom mindenkitől azt várja el,hogy felsőfokú végzettsége legyen,meg egyebek? Akkor ki dolgozna?Már úgy értem,ki végezne szakmunkát, hogyan működne az építőipar,stb.,stb.,stb.Olyan társadalom,amilyenről te írsz,nem létezik a világon.
2016. jan. 10. 03:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!