Mi ez a kdnp-s szingliadó, és hogy lehet ilyen barbárságot csinálni 2015-ben?
Figyelt kérdés
Az egyház eleve miért politizál? Szerintem maradniuk kéne a templomban, elbújva az értelmes, racionális emberektől. És még óvatosan fogalmaztam...2016. jan. 10. 01:37
11/28 anonim válasza:
Nyugodtan hasonlítsd össze egyes olyan oszágokat a mienkel... sokkal nagyobb a diplomások aránya pl ausztriában
az a veszély meg egyáltalán nem fenyeget, hogy nem lesz majd aki dolgozzon...
12/28 anonim válasza:
Nem fenyeget?Én a nyugati határszélen élek.Itt van olyan üzem,amely azért nem építette fel az új termelőcsarnokát, mert nem talált elegendő munkaerőt.De tudok olyanról is,amely román,lengyel "testvéreitől" hozott átmeneti jeleggel dolgozókat.Ugyanis innen folyamatosan áramlanak az emberek Ausztriába,Németországba,vagy épp Londonba.
13/28 anonim válasza:
Sőt,errefelé sokszor már házkörüli munkákhoz sem egyszerű szakembert találni,mert lassan mind "kint" van.
14/28 anonim válasza:
A már említett szakápolókról még annyit,hogy az én munkahelyemen is megfordult néhány,mert inkább eljöttek betanított munkát végezni,mivel az jobban fizet.Aztán szép lassan eltűntek,ők is mind(hárman is voltak) külföldön vannak.Ott van igény,kereslet a munkályukra,tudásukra és meg is fizetik őket.
16/28 anonim válasza:
miért terelsz itt össze vissza?
szakemberekről volt szó meg képzetlenekről, képzetlent baromi könnyű szerezni akár nyugat Magyarországon is
az ápoló meg azért keres keveset mert azt a sok képzetlent meg a rokonait ápolja
17/28 Koplárovics Béci válasza:
Semmi sem lesz belőle. Ez is csak egy csont a kutyáknak, hogy legyen miről beszélni (legyen mit rágni). Elég sok hasonló baromsághoz írtam már ezt. Szinte mindig igazam volt.
18/28 anonim válasza:
"jelenleg a születő gyermekek 50%-a a családok legszegényebb 20%-ába születik
jól van ez így?
"
Ha bevezetnének ilyesmit,akkor a megszületett gyerekek 90%-a születne a legszegényebb 20%-ba.
Öngól.
19/28 anonim válasza:
#16:Akkor leírom újra:1.Az egyik cég nem bővít,mert nem talált elég jelentkezőt,munkaerőr,betanított munkára. 2.A másik cég,amelyről írtam,szintén betanított munkára keresett embereket,de mivel nem talált eleget,külföldi üzemeiből hozott dolgozókat,amíg meg nem oldódik a probléma. Ami meg a szakápolókat illeti,csak azt próbáltam jelezni,hogy van ahol szükség van rájuk,a tudásukra,képzettségükre és nem azzal jönnek,hogy miért nem tanultak mind orvosnak,ha normálisan meg akarnak élni. Szerintem nem én terelek,inkább te akarod mindenáron bizonygatni,hogy mennyire tökéletes nálunk minden.Szerintem nagyon nem így van,de hát,végülis ahány ember,annyi vélemény.
20/28 anonim válasza:
Ez enm egyházi kérdés, hanem világi. És igen, 2015 -ben fontos kérdés, hogyan maradjon fenn a fehér népesség, mivel jelenleg nagyon gyorsan csökken. A liberális társadalom egy nagyon jó és szép dolog, de csak addig, amíg hosszútávon fenntartható a nemzettel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!