Mikor fog megállni a Jobbik népszerűségének zuhanása?
5-ös
""Ózdon inkább a Jobbikra szavazott, de most már megint szimpatikus nekik Orbán, így visszapártolnak hozzájuk.""
Én Ózdi vagyok és a jobbikra szavaztam. Bár ne tettem volna. A jobbik Ózdon ígért rengeteg mindent, főképen azt, hogy két céggel van előrehaladott tárgyalásuk akik a választás után Ózdra terveznek két új összeszerelő üzemet amelyek több száz új munkahelyt hoznak létre. Ezt hirdette e jobbik szórólapokon és az Ózdi tévében is. Ezért szavaztam rájuk.
A választás óta kiderült, hogy csak hazugság volt a munkahelyteremtés!!! Kiderült egyetlenegy céggel - vállalattal sem tárgyaltak!!! Csak beetetés volt!
A munkahelyteremtésben rengeteg Ózdi bízott és szavazott a jobbikra. Mára rengetegen elfordultak az új jobbikos polgármestertől Ózdon a hazugságok miatt.
Soha többet nem szavazok a jobbikra a hazudozásaik miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!