Ha leáltalánosítok a cigányokkal kapcs nagyon-nagyon sok rossz tapasztalatból amit sok ember támaszt alá az rossz. De ha 1-2 rossz embert láttok a gárdában vagy a jobbikban, akkor nektek szabad ugye?
Figyelt kérdés
Kicsit kettős mércét alkalmaztok, bort isztok és vizet prédikáltok...2010. márc. 25. 20:04
11/21 A kérdező kommentje:
senki sem mondta, h felbérelt téged bárki is. ne játszad az agyad.
2010. márc. 25. 20:11
12/21 anonim válasza:
igen, felbérelt a fideszlikudmszp párt.te barom.
Na életedben először őszinte voltál.
13/21 bumbi02 válasza:
de igaza vna a kérdezőnek... hogyha a jobbikban van vmi botrány ügy vagy a gárda egyik tagja csinál vmit.. hát istenem elöfordul.. viszont hogyha egy más párt tagja teszi ezt, vagy cigány csinál vmit... akkor egyböl megy a szidás..
14/21 anonim válasza:
Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa. Máté 5 3
ezzel köszönnék el. kár hogy egy 15 % párt tartja rettegésben a gyakorikerdesek.hu-t.
15/21 A kérdező kommentje:
szerintem félreértelmezted a kérdést kicsit. nem arról volt szó, hogy egyenlő e egy füves cigi meg egy farokpumpa több száz millió milliárd ellopásával.
2010. márc. 25. 20:15
16/21 anonim válasza:
Húúúúú képzelem mindenki, hogy retteg :D:D:D hazamennek leülnek a gép elé és egy jó horrorfilm helyett fellépnek a gyakorikerdekesek.hu oldalra :D:D:D óriási...
17/21 anonim válasza:
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa. Máté 5 3
ezzel köszönnék el. kár hogy egy 15 % párt tartja rettegésben a gyakorikerdesek.hu-t."
leszünk barátok?
úgy is mindenki utál
szerintem nem veled van a baj még meg tudsz változni
érzem hogy még van benned jó az uralkodó még nem tudta kiirtani teljesen
:DDDD
18/21 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy az a cigány aki már a harmadik körét futja a sitten gyilkosságélt vagy testi sértésért, hova akar már megint egy esélyt? És ez miért van ez így a cigány családok nagy hányadában?
19/21 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a többszörösen elítélt cigók miért kapjanak még egy esélyt? Mert ha valaki elsőre kis bűnt követ el, azt mondom jól van, de aki már hamrmadszorra kerül börtönbe, rádásul erőszakos cselekményért, az nem esélyt, hanem bányamunkát érdemel.
20/21 anonim válasza:
Ezért fogalmazok én mindig úgy, hogy "cöcöcö a cigányok túlnyomó többsége cöcöcö" És így faszán megmondtam és nem általánosítottam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!