Milyen erkölcsi szintű az az ország, társadalom, ember, aki/ami képes súlyos betegeket kilakoltatni, az őket védelmezőket büntetni?
Mire gondolsz konkrétan?
Ha a te kiadnál egy lakást, de nem fizetnének, akkor hagynád hogy ott lakjon valaki örökké, ha súlyosan beteg?
Ha nekem lenne plusz lakásom, amit kiadhatnék, akkor az azt jelentené, nem vagyok olyan égető anyagi helyzetben, hogy kihajítsak egy végképp nehéz helyzetben lévő embert csak azért, hogy pénzemnél maradjak.Valami átmeneti megoldás bizonyára adódna, amíg nem szedi össze magát anyagilag.Persze ez emberfüggő is, mert ha viszont azt látnám, hogy lenne pénze fizetni a költségeket, de mondjuk inkább elissza, na akkor biztos az én türelmem is elfogyna idővel.De ha valakin látszik hogy igyekvő, becsületes ember, csak egyszerűen képtelen fizetni, mert mondjuk gyógyulásra kell a pénz, vagy élelemre, stb, az megint más.
Mit gondolnak az alkalmatlan jövő-menő, semmirekellő kormányaink, hogy az a megoldás mindenre, ha csórókat, betegeket, fejős tehénnek nem használhatókat egyszerűen kihajigáljuk az utcára? Rájuk nézve szégyen-gyalázat, hogy hányan élnek odakint, mint a kivert kutyák!Ilyen még abban a sokat szidott "átkosban" sem volt!
Vagy a bankokra gondolsz?
Amíg nem fizetted vissza a hitelt (tehát a bank pénzéből vetted a házat és nem rendezted a tartozásodat a bankkal), addig az igazából nem a teljesen a te házad. Sőt, a bankoknak nem is az a dolga hogy jótékonysági intézményként működjenek...
"Ha nekem lenne plusz lakásom"
A te felesleges lakásoddal azt csinálsz amit akarsz, de ne akard másokra ráerőltetni a hülyeségedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!