Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vidékiek hátrányban lennének?

Vidékiek hátrányban lennének?

Figyelt kérdés
Magyarország=Budapest. Budapest központú ország, olyan, mintha az egy külön ország lenne és minden vidék, ami nem Budapest. Aki messze lakik Budapesttől az hátrányban lenne? Úgy a lehetőségek miatt is? Főleg a keleti megyékben? Miért ilyen az ország? Aki nem budapesti azt miért veszik semmibe ebben az országban? Főleg a keleti megyeieket, de aki a nyugati megyékben él, még onnan is lehetnek akik hátrányban vannak emiatt.

2016. jan. 4. 15:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
77%

20-as, te egy megrögzött, vidékgyűlölő, vitaképtelen, lekezelő, felfuvalkodott pesti vagy. Attól, mert a fővárosban élsz, nem vagy felsőbbrendű lény, még ha azt is hiszed magadról. Az, hogy nem léped át a főváros közigazgatási határait és nem vagy tisztában a bérekkel, a te bajod, csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.

Ami a bizonyítási terhet illeti.

Én állítottam valamit, te pedig tagadtál. Neked kell bizonyítani, nem nekem.

Amúgy google a barátod, néhány cikk és link:

1. "Akár kétharmaddal is magasabbak a budapesti bérek a vidékieknél"

[link]

2. "Hatalmas eltérés lehet a vidéki és pesti bérek között"

[link]

2016. jan. 5. 10:27
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem hátrány a nyugalom , csend , tiszta levegő ,nagy kert. Kocsim meg van. Oda megyek ahova akarok.
2016. jan. 5. 12:42
 23/24 anonim ***** válasza:
24%

Mindenhol így van, egy fővárosban koncentrálódik minden,nincs is ebben semmi rossz, ezért főváros.

Magyarország meg nem nagy ország már ne is haragudj kérdező...Az ország bármely részéről max 3 óra alatt elérhető, ráadásul szinte középen van. Nézd meg Ausztria térképét...A svájci határnál élők szinte nem is használják Bécset olyan messze van onnan, miközben egy soproni vagy móvári lakos akár napi szinten is használja mondjuk a munkájából kifolyólag.

2016. jan. 5. 15:09
 24/24 anonim ***** válasza:
44%

# 21/23 Időpont ma 10:27

"Vidéki" vagyok hülyegyerek! :-)

"Ami a bizonyítási terhet illeti.

Én állítottam valamit, te pedig tagadtál. Neked kell bizonyítani, nem nekem."

Ő, nem. Aki állít, annak kell bizonyítania. Látszik, hogy ennyit sem tudsz a vitakultúráról.

A bizonyítékaid: Az átlagbér nem mondd semmit. Budapesten van kismmillió IT cég, azok felhúzzák az átlagbért. Látszik, hogy ennyit sem tudsz a gazdaságról...

2016. jan. 5. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!