Örülnétek neki, ha visszatérne Magyarországra a kommunizmus?
Igazi kommunizmus nem létezik. illetve megvalósíthatatlan. Már csak az emberek természete miatt.
Minden rendszerben valamelyik embercsoport szív. A kapitalizmusban nyilvánosan. A kommunizmusnak nevezett valamiben pedig titkoltan.(aki ezt szóvá teszi, elteszik láb alól).
Szóval a rendszer mindegy. Ha valaki a "győztes" oldalon áll, jó neki.
2018-ban vissza fog térni!
Miért? Mert akkor egész biztos, hogy a Jobbik hatalomra jut.
Vona Gábor nem rég bevallotta, hogy Sztálint és Rákosit tartja példaképének.
Változnak az idők, a Jobbik esküdt ellensége a jobboldali eszméknek, ők egy ÁVH-Rákosi féle rendszert akarnak hazánkban bevezetni.
A Jobbik egy szovjet-típusú kommunista párt.
"2018-ban vissza fog térni!
Miért? Mert akkor egész biztos, hogy a Jobbik hatalomra jut.
Vona Gábor nem rég bevallotta, hogy Sztálint és Rákosit tartja példaképének.
Változnak az idők, a Jobbik esküdt ellensége a jobboldali eszméknek, ők egy ÁVH-Rákosi féle rendszert akarnak hazánkban bevezetni.
A Jobbik egy szovjet-típusú kommunista párt."
Ezt amúgy csak viccből írtam.
Nem vagyok troll csak néha szoktam ilyeneket írni.
Ilyen Magyarországon nem volt, és nem is lesz, mivel a magántulajdont nem lehet eltörölni.
Ugyanakkor egy a Kádár rendszer létbiztonságát nyugati kapitalizmussal ötvöző rendszernek örülnék, márcsak az automatizálás miatt hamarosan eltünő munkahelyek miatt is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__746..
'Mivel az a rendszer már működött, és most is jó lenne azoknak, akik nyugodt és szerény életre vágynak.'
Miből gondolod, az a rendszer működött?
'De jó is lenne, megint szerelhetnénk a Wartburgot pálinkázva miközben üvölt a zene a magnón.'
Nem unjátok még ezt a Wartburgos témát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!