Örülnétek neki, ha visszatérne Magyarországra a kommunizmus?
Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 18:33
1/24 anonim válasza:
A nyuggereken kívül senki sem örülne neki.
3/24 A kérdező kommentje:
A "nyuggerek" már éltek benne és valamiért nosztalgiával tekintenek vissza erre az időszakra. Akkor valamit csak jól csinált a rendszer.
2016. jan. 3. 18:35
4/24 anonim válasza:
Én igen, de csak ha én lehetek a pártfőtitkár.
5/24 Andizsuzsi válasza:
Az én anyám bár "nyugger", nem gondol rá nosztalgiával.
6/24 anonim válasza:
Jobb lenne ha most is kommunizmus lenne Magyarországon. Mivel az a rendszer már működött, és most is jó lenne azoknak, akik nyugodt és szerény életre vágynak. Akik meg karrierista nagyvilági életre, azok most is kimennek nyugatra mert számukra ott vannak a perspektívák. Jelenleg a nyugati kapitalizmusnak vagyunk az olcsó munkaerő de mégis német árakon felvevő piaca, tehát relatíve rosszul élünk.
7/24 anonim válasza:
Nem tudom pontosan idézni, de valahol olvastam erről, hogy ilyenkor az idősek nem a régi rendszerre vágynak, hanem az elmúlt fiatalságukra. Plusz az idő megszépíti az emlékeket.
De azért ha egy kicsit megkapargatja a dolgot az ember, akkor nem annyira jó az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!