Szerintetek van a mai társadalomban, főleg a fiatalokban egy amolyan szépiás, békebeli feeling? Nem érzed hogy ez a valami kezd érződni az országon, original Hungary?
Az a még még meg nem fertőzött Magyarország.
Ami árad a régi filmhíradókból, mikor még egy
gyufás skatulya címkének is csillan az érzés.
Valahogy ezt a Jobbik hozza, magával és mint a sebes folyó foglya az országot magával ragadni és egységessé tenni.
"nem érzed magad úgy mintha kakukktojás lennél?
mert jól érzed :D
szerintem ez a nap liberális szövege volt tőled
kis nemzetromboló barátom :)"
ezt nem értem. és önhibámon kívűl. mert nem tudsz fogalmazni. vagy egyszerűen hülye.
"Drága egy szem barátom, a gazdasági világválság 1919 ban volt és a teljes lecsengése 1923 ig tartott. "
Persze a világban!
De nálunk 1923 ban vége lett, köszönhetően a sokat átkozott Horthy Miki bácsinak, ugyan is mi 24 ben már emelkedő gazdasági pályán mozogtunk.
De persze a ballibek valahogy nem nagyon szeretik hitelesen kezelni ezt a korszakot.
"Persze a világban!
De nálunk 1923 ban vége lett, köszönhetően a sokat átkozott Horthy Miki bácsinak, ugyan is mi 24 ben már emelkedő gazdasági pályán mozogtunk.
De persze a ballibek valahogy nem nagyon szeretik hitelesen kezelni ezt a korszakot."
igen, de hitler és a haverok nem az 1919-es magyar válság hatására nőtte ki magát.
" "nem érzed magad úgy mintha kakukktojás lennél?
mert jól érzed :D
szerintem ez a nap liberális szövege volt tőled
kis nemzetromboló barátom :)"
ezt nem értem. és önhibámon kívűl. mert nem tudsz fogalmazni. vagy egyszerűen hülye."
tudod ez két külön kommentbe volt mind a kettőbe téged idéztelek :))
kis liberális katasztrófa:)
"igen, de hitler és a haverok nem az 1919-es magyar válság hatására nőtte ki magát."
hazt hittem Magyarországról beszél a kérdező
de te jobban tudod ugye?:)
"ez a jobbik csak a gazdasági világválság mellékhatása ami el fog múlni szerencsére. mint 1930 körül is történt."
erre reagált a kérdező te álljobbikos szdsz-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!