Szerintetek van a mai társadalomban, főleg a fiatalokban egy amolyan szépiás, békebeli feeling? Nem érzed hogy ez a valami kezd érződni az országon, original Hungary?
Az a még még meg nem fertőzött Magyarország.
Ami árad a régi filmhíradókból, mikor még egy
gyufás skatulya címkének is csillan az érzés.
Valahogy ezt a Jobbik hozza, magával és mint a sebes folyó foglya az országot magával ragadni és egységessé tenni.
"Drága egy szem barátom, a gazdasági világválság 1919 ban volt és a teljes lecsengése 1923 ig tartott. "
istenem barmot egy helyen...
na mindegy, egyrészt nem vagyok a barátod, Orbán szokta ezt mondani, másrészt a válság 1929-1933-ig tartott, ekkor erősödött meg hitler és a haverok.
dehogy higgy is nekem: [link]
"hát biztos nem a tiedével..."
ismét gazdagabb lett a nemzetünk egy értelmes jobbik írással!
"istenem barmot egy helyen...
na mindegy, egyrészt nem vagyok a barátod, Orbán szokta ezt mondani, másrészt a válság 1929-1933-ig tartott, ekkor erősödött meg hitler és a haverok.
dehogy higgy is nekem: [link]
öljél már el
senki nem kíváncsi rád :)
kedves barátom
"ismét gazdagabb lett a nemzetünk egy értelmes jobbik írással!"
ismét sikerült bebizonyítanod hogy mennyire butuska vagy :)
"ismét sikerült bebizonyítanod hogy mennyire butuska vagy :)"
nocsak Király András itt gyik.hu-n is pasizni próbál?
"fertőzött Magyarország" mi fertőzte meg?
Az elmúlt 65 év, ami teljesen magyar és nemzet ellenes volt.
Mintha egy ember nem emlékezne hogy mi a valódi neve, és honnan jött, és a zűrös idegenek mindent kicsavartak volna, és megtennének, hogy ne tisztulhasson ki a kép.
Aztán egyszer kezdenek beugrani a képek, az emlékek, és az idegennek bomlik az álarca. Megjelennek az emlékek, az illatok, megelevenedik az hogy milyen is lehettél egykoron. És még a köd a horizonton ott tanyázik, de már pusztán az emlékek nagysága megfeszíti a melkasod.
És hamarosan eljön a napja, hogy tiszta erőből üvöltheted, büszkén. Tudd meg világ Magyar vagyok!
""gazdasági világválság 1919 ban volt" -> xD nem 1929-től volt??"
nem érzed magad úgy mintha kakukktojás lennél?
mert jól érzed :D
"ismét gazdagabb lett a nemzetünk egy értelmes jobbik írással!"
ismét sikerült bebizonyítanod hogy mennyire butuska vagy :)"
szerintem ez a nap liberális szövege volt tőled
kis nemzetromboló barátom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!