Mi az oka, hogy a magyar társadalomban az utóbbi időszakban elfordulnak a humánusabbnak tűnő svéd illetve finn modell alkalmazásától és az inkább igazságtalanabbnak tűnő amerikai és nyugati modelleket veszik elő?
Figyelt kérdés
E sorok írója például nem a munkanélküli időtartamát és mértékét csökkentené, hanem a 160. 000 Ft-nál magasabb nyugdíjak nagyságát, sőt az elmúlt 5 évben megszületett nyugdíjakat is újra vizsgálná stb.2011. jan. 14. 22:24
1/3 anonim válasza:
Én meg főbelőném akinek az összvagyona eléri a fél milliárdot.
2/3 anonim válasza:
"Én meg főbelőném akinek az összvagyona eléri a fél milliárdot."
És miért? Mert neked nincs?
Ha lenne akkor is így gondolnád?
3/3 anonim válasza:
Pusztán azér,t mert Magyarországon tisztességesen megkeresni még 40 milliót sem lehet egy élet alatt nem 500 milliót + ami az élethez kell...
És magyarázd el, hogy hol humánus az a svéd rendszer, amiben én befizetek havi 60000 forintot járulékra, 40 éven keresztül, majd mivel rohadtul sok lesz a nyugdíjas nyugdíjba vonulásomkor 30000-et kapok 20 évig jó esetben, mert utána meghalok?
Mennyivel igazságosabb lenne, ha a teljes összeggel én gazdálkodnék én fizetném be, senki el nem vehetné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!