Nemzetközi szinten gyalázza országunkat ez a senki!!!
2011. szept. 7. 15:38
2/20 Foxyy válasza:
az ilyeneknek mindent lehet...
2011. szept. 7. 15:42
3/20 anonim válasza:
Igaza van, Magyarország egy vicc, irigy, rosszindulatú, bunkó emberekkel. A magyar egy elcseszett nép, de szerencsére úgy néz ki, más nem sokáig kell itt lennem. :DD
2011. szept. 7. 15:44
4/20 Foxyy válasza:
hát akkor húzz a pics.ába, kedves utolsó...
2011. szept. 7. 15:47
5/20 Ucsiha Madara válasza:
Utolsó: helyes, csak takarodj ki ilyen hozzáállással az országból, garantálom, hogy nem fogsz hiányozni senkinek.
2011. szept. 7. 15:47
6/20 anonim válasza:
Ketész Ákos politikai megrendelésekre ír ilyen lejárató cikkeket.
Én speciel szeretem a hazámat, a családomat, a magyar embereket és itt szeretnék meghalni!
(valaki ezért turbómagyarnak számít?)
2011. szept. 7. 16:41
7/20 bitangbigtank válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 15:52
Oké azt megértem ha valaki kimegy külföldre, na de hogy valaki kimegy külföldre és elkezdi szidni az országát.. Szánalom hogy bibibi nekem itt kint jobb nektek meg fos.. Menjél nyald a másnak a seggét, s egyszer talán majd esetleg befogadnak
2011. szept. 7. 17:42
8/20 anonim válasza:
"bitangbigtank válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 15:52
Oké azt megértem ha valaki kimegy külföldre, na de hogy valaki kimegy külföldre és elkezdi szidni az országát.. Szánalom hogy bibibi nekem itt kint jobb nektek meg fos.. Menjél nyald a másnak a seggét, s egyszer talán majd esetleg befogadnak"
Érdekes, van pár ismerős, aki külföldön dolgozik, és őket mind befogadták:).De csak nyomasd a baromságaidat, hülyegyerek.
2011. szept. 7. 17:58
9/20 Dick Esmen válasza:
Igen elítélendő.Mit akartok még hallani?
2011. szept. 7. 18:03
10/20 tetris válasza:
Egyáltalán ki ez a Kertész Ákos? Nyilván egy hatvanhatodrendű kis senki, aki szeretett volna valami oltári nagyot mondani, hogy híres legyen, és róla beszéljen mindenki. Hát most elérte. Ennél nagyobb öröme ne is legyen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!