Elitélendő Kertész Ákos Amerikai Népszavában írt cikke a magyar nemzetről?
17:58
Ha te lennél ki az ki az előző kommentekbe lúzerezett meg sziodtt minket akkor üzenem hogy a magadfajtát nem hinném hogy befogadjűk :P
ma 17:42
Tapasztalatból tudom, hogy azok a barmok, akik itthon szidták az országukat, és külföldre mennek, külföldön rendszerint a befogadó országot szokták szidni és vagy elvágyódnak egy másik országba, vagy Magyarország után nosztalgiáznak. Ez a "mindig az a rossz, ahol vagyok" egy bizonyos beállítódás vagy alkat. Ez az embertípus ugyanis azt hiszi, hogy ha fikázza a környezetét, akkor felsőbbrendűnek tűnik, mivel "látja a hibáit" a környezetének.
ma 18:19
Kertész Ákos író, a 60-as-70-es években jó-közepes könyveket írt, ma már azonban valószínűleg szenilis.
Nem kellene vele annyit foglalkozni, okos sohasem volt.
20:02
Nem tudom, miről beszélsz. Arról volt szó, hogy vkinek elege lesz mo-ból, ezért kiköltözik. Miért vágynak el más országba?:) Miért akarnak visszajönni? Érdekes, egy ismerősöm nem vágyott el, több éve ugyanott vannak külföldön."Minden rossz, ahol vagyok"? Nem erről volt szó, de mindegy. Összevissza beszélsz.
Nem akarok itt vitatkozni iylen senkikkel akik semmibe veszik az országukat, hogy így rossz meg úgy rossz és ki nem szarja le hogy neked mi a rossz ? akkor menny el a rákba Afrikába vagy valami szegényebb országba és meg látod mi az a "szar"... és nem értem minek kell 1 magyar embernek fikáznija az országot , főlleg aki ki ment! ha a magyar nemzet nem lenne akkor a világ se tartana itt .... nem néznéd a monitorod, a tv-d stb az amcsik nem lennének senkik az atombomba és a hidrogénbomba nélkül
csak rágózhattak volna még 20 évig míg valaki más fel találja a képletüket ... nézz csak utána mit találtak fel a magyar tudosok
(elöző)
igen el ismerem hogy nem tökéletes a magyar nemzet de melyik az ? ....
ma 20:08
Szerinted érdekel a véleményed?
20:53
Ha nem érdekel más véleménye, akkor elhúzol az oldalról, te idióta.
1. Mélyen elítélem, és mivel 28 éves vagyok, semmi közöm a holokauszthoz.
2. Diplomásként nem találok a képzettségemnek megfelelő munkát, így kénytelen vagyok kulimunkákat végezni.
3. 21 évig tanultam.
4. "Genetikailag" magyar vagyok.
Kertész Ákos szerint:
1. Az én bűnöm a holokauszt.
2. Nem akarom dolgozni.
3. Nem akarok tanulni.
4. Genetikailag alattvaló vagyok.
Kikérem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!