Ti értitek ezt?
Felfedeztem a baloldaliaknál, liberálisoknál egy hatalmas önellentmondást és gondoltam felteszek róla ide egy kérdést hát ha tudtok rá valami logikus magyarázatot adni.
Nem tudom észrevettétek e de én gyakran láttam Gyk-n meg egyéb más fórumokon is, hogy sok balliberális azzal támadja a nemzeti oldalt( szélsőjobb, hungaristák, jobbikosok stb.), hogy ők szellemi fogyatékosok, frusztráltak, lelki nyomorékok stb.
Mondok egy példát: itt Gyk-n azt írta egy liberális, hogy „a Jobbikra csak a szellemi fogyatékosok szavaznak”
Vagy egy másik példa: „frusztrált, kissebségi komplexusos pszichés zavarral küzdő lelki nyomorékok. Ez tökéletesen jellemzi a szélsőjobbosokat"
Voltak akik azt írták Himmlerre meg a többi náci vezetőre, hogy azért lettek ilyenek mert valami lelki traumájuk volt és frusztráltak lettek.
Ilyen és ehhez hasonlókkal szidja sok liberális a nemzeti oldalt vagy azzal, hogy esetleg nem kaptak szeretet meg figyelmet a szüleiktől és ezért gyűlölködnek.
És itt jön a furcsa csavar: A liberálisok szokták mindig azt mondani, hogy el kell fogadni mindenkit olyannak amilyen, nem szabad kirekeszteni senkit és gyakran mondják, hogy a fogyatékos, lelki beteg embereket is el kell fogadni segíteni kell nekik stb.(félre értés ne essék semmi bajom a fogyatékosokkal)
Ha előszeretettel védik az ilyen embereket és azt mondják ,hogy mindenki fogadja el őket akkor miért hozzák fel támadó érvként ezeket a dolgokat ( hogy frusztráltak, lelki sérültek, fogyatékosok stb.) a jobbosok ellen?
Meg ha már itt tartunk, tehát szerintetek kedves balliberálisok mindenki aki lelki egészséges ember liberális vagy baloldali?
Aki nemzeti érzelmű vagy szélsőjobbos az mind frusztrált, lelki sérült?
Akkor ki a kirekesztő?
Meg azért is sántít ez az érvelés, mert ők a nácik bűneiként szokták elkönyvelni a fogyatékos emberek üldözését aztán utána ezzel szidják őket.
https://www.youtube.com/watch?v=XsuBx6YxqgI
Na hát kb ennyi én erre nem tudok mit mondani szerintem óriási ellentmondás ez a balliberálisoknak.
Ti szerintetek van erre valami logikus magyarázat?
A kérdés nem provokáció és nem akarok általánosítani csak észrevettem, hogy sok liberális kommentelő szidta ezzel a jobbosokat.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Itt a GYK - n volt olyan vita, mikor kijelentettem, hogy Jobbik szavazó vagyok. (A Jobbik egy törvényes parlamenti párt amire közel 1 millió ember szavazott). Erre egy magát liberálisnak nevező kifejtette, hogy tőlem, a büntetlen előéletű, 40 éves családapától, s a hozzám hasonlóktól el kellene venni a szavazati jogot.
Máskor kijelentettem, hogy nem tetszene nekem, ha melegek örökbe fogadhatnának (ez egy vállalható vélemény, a tévedés jogát persze fenntartom), és a gyerekemet a nemének megfelelően nevelem. Erre egy szintén liberális azt az óhaját fejezte ki, hogy ilyenektől mint én, el kellene venni a gyereket, vagy már eleve nem engedni gyereket vállalni.
Az is hozzátartozik persze, hogy sok jobbos meg cigányozik, zsidózik ha kell, ha nem, legyen bármi a téma. Az értelmesebb jobboldaliaknak ezek ugyanúgy terhet jelentenek mint másoknak.
"Ha előszeretettel védik az ilyen embereket és azt mondják ,hogy mindenki fogadja el őket akkor miért hozzák fel támadó érvként ezeket a dolgokat ( hogy frusztráltak, lelki sérültek, fogyatékosok stb.) a jobbosok ellen?"
Mert nem mindegy, hogy valaki úgy sérült szellemileg, hogy teszem azt egy elesett Down-kóros vagy úgy sérült, hogy egy idegbeteg állat, aki ásót nyom a kezembe, aztán pisztolyt fog a fejemhez és azt mondja, hogy most kiásod a saját sírodat.
Nem értem, hogy ezen mit nem lehet érteni.
"Mert nem mindegy, hogy valaki úgy sérült szellemileg, hogy teszem azt egy elesett Down-kóros vagy úgy sérült, hogy egy idegbeteg állat, aki ásót nyom a kezembe, aztán
pisztolyt fog a fejemhez és azt mondja, hogy most kiásod a saját sírodat."
Hadd kérdezzek valamit!
Tehát szerinted mindenki aki nemzeti érzelmű vagy akár ne adj isten szélsőjobbos az idegbeteg állat?
Értem.
Egyébként meg ebben a kérdésben nem te vagy véletlenül az 53%-os válaszoló:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__7458..
Ha nem akkor elnézést.
(HakapesziM felhasználó válaszait érdemes figyelni, mert a baloldaliak ha nekitámadnak, akkor rendesen látjuk, milyen is az, amikor valaki okosabb akar lenni.
Vannak még ilyen felhasználók, csak eltüntetik a nevüket. No meg van A sakkozó, nála is látni ezt.)
Tehát, ha valaki mindenkinek szabadságot akar, magánéletet, akkor mi köze van ahhoz, hogy a másik illető milyen módon neveli a gyermekét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!