Orosz Mihály Zoltán (Érpatak Jobbikos polgármestere) kicsit olyan mint az iszlám terroristák, nem?
Aki nem ismeri nézze meg néhány megnyilvánulását az interneten.
Azt hiszi hogy az ő szava és véleménye az egy és sérthetetlen szent igazság, mindenki más pedig pusztuljon.
"19:40: szóval a jelképes akasztgatás a falu főterén szerinted rendben van. Gratulálok"
Szerintem igen. Ha másképpen nem lehet rendet tenni.
Mert attól lesz rend hogy bábukat lógat fel ugye? Ezt te sem gondolod komolyan.
Szerintem ez körülbelül a Dopeman féle Orbán szobor fejének rugdosása színvonal.
"Szerintem ez körülbelül a Dopeman féle Orbán szobor fejének rugdosása színvonal."
Azért egy ilyen intelligens, művelt embert(Oroszt) ne hasonlíts egy utcáról szalajtott primitív trógerhez(Dopeman) ne hasonlíts össze.
Attól lesz rend így véleményem szerint, hogy ez elrettentő példa a bűnöző bíróknak, ügyészeknek és így talán nem merik tovább folytatni korrupt munkájukat.(kitudja ez az Orosz mire képes ha felhúzzák)
"szóval a jelképes akasztgatás a falu főterén szerinted rendben van. Gratulálok."
miért, a szivacsból készített orbán-szoborral bohóckodás, döntögetés és a fejének földön rugdosása rendben van?
dk, pm, gyurcsány, libajnai, állítólag ők komoly politikusok. Dopeman-színvonal. Gratulálok.
@22:31
Senki nem állította hogy az ő kutyakomédiájuk rendben van. De ha ők csinálhatják akkor had csinálja Orosz Mihály is? Akkor meg mitől különbözik tőlük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!