Vona Gábor miért isteníti annyira az iszlám vallást mikor mi alapvetően keresztények vagyunk?
Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 18:22
2/20 anonim válasza:
A több órányi beszédből kiragadott 1 mondat az aztán mán tényleg istenítés :DDD
3/20 anonim válasza:
egyszerű mert hatalmon akar lenni mindegyik ellenzéki politikus ..és minden sz*rt megtesznek ezért..
4/20 A kérdező kommentje:
Miért nem úgy hangzik? Arról már csak nem én tehetek ha valaki mond egy marhaságot akkor a többi mondani valója már nem marad meg senkiben.
2015. dec. 1. 18:42
5/20 anonim válasza:
Szerintem "az ellenségem ellensége a barátom" alapelv alapján.
6/20 progizo válasza:
Mert keresztényként példát vehetnének az iszlámok hagyománytiszteletéről, az értékrendük (még ha oly elítélendő is) őrzéséről. Őket úgy látszik nem itatta át a liberalizmus. Ennyi.
7/20 anonim válasza:
"Mert keresztényként példát vehetnének az iszlámok hagyománytiszteletéről, az értékrendük (még ha oly elítélendő is) őrzéséről. Őket úgy látszik nem itatta át a liberalizmus. Ennyi."
Én meg örülök, hogy Európa ennyire szekuláris...
Aki sátorban akar lakni és halász-vadász életmódot folytatni az nyugodtan megteheti, aki meg nem, az nincs rákényszerítve.
Szíve joga eldöntenie mindenkinek, hogy hogy akar élni.
8/20 anonim válasza:
"Aki sátorban akar lakni és halász-vadász életmódot folytatni az nyugodtan megteheti" - mesélj még. Ha én felállítanék egy jurtát az Alföldön a pusztában, az meddig állna ott? Ha elkezdenék íjjal vadászni, hány jogszabályt sértenék meg? Ha csak íjjal mászkálnék, már kapásból előállítanának.
9/20 tetro válasza:
19.30
szerintem a saját földeden simán mászkálhatsz íjjal. sőt jurtát is állíthatsz.
10/20 anonim válasza:
"Szíve joga eldöntenie mindenkinek, hogy hogy akar élni."
Így van, szívem joga egy olyan országban, olyan kontinensen élni, amit nem özönlenek el milliószám a migráns hordák.
Szívünk joga kidobni őket Európából, szívünk joga nem beengedni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!