Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor miért isteníti...

Vona Gábor miért isteníti annyira az iszlám vallást mikor mi alapvetően keresztények vagyunk?

Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 18:22
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
2015. dec. 1. 18:23
 2/20 anonim ***** válasza:
67%
A több órányi beszédből kiragadott 1 mondat az aztán mán tényleg istenítés :DDD
2015. dec. 1. 18:30
 3/20 anonim válasza:
33%
egyszerű mert hatalmon akar lenni mindegyik ellenzéki politikus ..és minden sz*rt megtesznek ezért..
2015. dec. 1. 18:40
 4/20 A kérdező kommentje:
Miért nem úgy hangzik? Arról már csak nem én tehetek ha valaki mond egy marhaságot akkor a többi mondani valója már nem marad meg senkiben.
2015. dec. 1. 18:42
 5/20 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem "az ellenségem ellensége a barátom" alapelv alapján.
2015. dec. 1. 18:55
 6/20 progizo ***** válasza:
51%
Mert keresztényként példát vehetnének az iszlámok hagyománytiszteletéről, az értékrendük (még ha oly elítélendő is) őrzéséről. Őket úgy látszik nem itatta át a liberalizmus. Ennyi.
2015. dec. 1. 19:13
 7/20 anonim ***** válasza:
41%

"Mert keresztényként példát vehetnének az iszlámok hagyománytiszteletéről, az értékrendük (még ha oly elítélendő is) őrzéséről. Őket úgy látszik nem itatta át a liberalizmus. Ennyi."

Én meg örülök, hogy Európa ennyire szekuláris...

Aki sátorban akar lakni és halász-vadász életmódot folytatni az nyugodtan megteheti, aki meg nem, az nincs rákényszerítve.

Szíve joga eldöntenie mindenkinek, hogy hogy akar élni.

2015. dec. 1. 19:26
 8/20 anonim ***** válasza:
49%
"Aki sátorban akar lakni és halász-vadász életmódot folytatni az nyugodtan megteheti" - mesélj még. Ha én felállítanék egy jurtát az Alföldön a pusztában, az meddig állna ott? Ha elkezdenék íjjal vadászni, hány jogszabályt sértenék meg? Ha csak íjjal mászkálnék, már kapásból előállítanának.
2015. dec. 1. 19:30
 9/20 tetro ***** válasza:
62%

19.30

szerintem a saját földeden simán mászkálhatsz íjjal. sőt jurtát is állíthatsz.

2015. dec. 1. 19:38
 10/20 anonim ***** válasza:
34%

"Szíve joga eldöntenie mindenkinek, hogy hogy akar élni."

Így van, szívem joga egy olyan országban, olyan kontinensen élni, amit nem özönlenek el milliószám a migráns hordák.

Szívünk joga kidobni őket Európából, szívünk joga nem beengedni őket.

2015. dec. 1. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!