Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor miért isteníti...

Vona Gábor miért isteníti annyira az iszlám vallást mikor mi alapvetően keresztények vagyunk?

Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 18:22
1 2
 11/20 TappancsMancs ***** válasza:
A halász-vadász életmód Európában már nem egy választható lehetőség. Halászat még nagyjából megállna. Vadászatból megélni nem lehetne szerintem, nincs annyi vad hogy ez beválhasson. A telek ugyanez az meg már nem ugyanez.
2015. dec. 1. 19:55
 12/20 tetro ***** válasza:
24%

19.52

félreérted. azt a szíved joga eldönteni, hogy te magad hogyan élsz, mások felől nincs jogod dönteni, ahogy mások sem dönthetnek a te sorsod felől.

pl lehet én veled nem szeretnék egy országban élni, mert nem szeret azokat akikből ömlik a gyűlölet, mégsem tilthatlak ki az országból. ettől függetlenül úgy élek ahogy szeretnék, pl nem barátkozom veled.

így már érted?

2015. dec. 1. 19:58
 13/20 TappancsMancs ***** válasza:
9%
Ha be akarna jönni ide 2millió migráns akkor élhetnek ahogy szeretnének, ott ahol beengedik őket és ezt jóváhagyják. Ha nem kér belőle az ország az az ország magánügye amihez joga van. A házadba is azt engeded be akit akarsz. Országba is. Élni élhetnek ahogy csak óhajtanak, csak esetleg ott tegyék ezt ahova be is engedték őket.
2015. dec. 1. 20:03
 14/20 TappancsMancs ***** válasza:
50%

12#

"mások felől nincs jogod dönteni"

A bíróságnak pl van joga mások felől dönteni. Rendőrségnek is. Hivataloknak is. Az ország közös akaratának is. A többi a magánügyük.

A mások felől döntést ne összesítsük, vannak különféle területei a mások felől döntésnek.

Ha más országban másképp és akárhogy akarnak élni az az ami csak a magánügyük.

2015. dec. 1. 20:11
 15/20 tetro ***** válasza:

20.11

akkor abban egyetértünk, hogy neked, neked mint egyénnek, nincs jogod dönteni arról hogy mások hogyan élnek?

2015. dec. 1. 20:30
 16/20 anonim ***** válasza:

"Így van, szívem joga egy olyan országban, olyan kontinensen élni, amit nem özönlenek el milliószám a migráns hordák.

Szívünk joga kidobni őket Európából, szívünk joga nem beengedni őket."

Így van! Nem is állítottam sehol, hogy ne így lenne.

2015. dec. 1. 21:21
 17/20 TappancsMancs ***** válasza:

:D ezt a keveredést

"akkor abban egyetértünk, hogy neked, neked mint egyénnek, nincs jogod dönteni arról hogy mások hogyan élnek?"

Olyan lehetőségről szó sem volt hogy egy egyén döntene erről migráns ügyben. Egy egyén véleménye az nem döntés. Csak arról hallunk hogy a többség véleménye mi. Jelenleg akárhogy is de demokrácia van valamilyen módon, így a többség dönthet.

Miféle egyén döntése? Az egyén véleményét ne tágítsuk már döntéssé.

Ne ködösítsünk már. :)

2015. dec. 2. 02:04
 18/20 anonim ***** válasza:

"Én meg örülök, hogy Európa ennyire szekuláris...

Aki sátorban akar lakni és halász-vadász életmódot folytatni az nyugodtan megteheti, aki meg nem, az nincs rákényszerítve. Szíve joga eldöntenie mindenkinek, hogy hogy akar élni."

Olvassátok már végig a cikket. Ezt Törökországgal kapcsolatban mondta. Törökország muszlim ország és szekuláris. Megmaradatk olyan értékek mint a családszeretet, a hagyománytisztelet stb ami Európára már nem jellemző.

2015. dec. 2. 08:38
 19/20 anonim ***** válasza:

"A több órányi beszédből kiragadott 1 mondat az aztán mán tényleg istenítés :DDD"

az pont mindegy

ha én azt mondom, hogy a cionizmus a legnemesebb eszme a Földön, vagy hogy az emberiséget csak a cionizmus mentheti meg (nem gondolom így, csak példa), akkor mondhatok előtte/utána akármit, nem változtat azon, hogy az egekbe magasztaltam a cionistákat

2015. dec. 2. 19:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Gondolom mert egy dr. László András-fanboy, és tele van a feje mindenféle álteológiai sületlenséggel.
2017. júl. 11. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!