Orosz Mihály Zoltán (Érpatak Jobbikos polgármestere) kicsit olyan mint az iszlám terroristák, nem?
Aki nem ismeri nézze meg néhány megnyilvánulását az interneten.
Azt hiszi hogy az ő szava és véleménye az egy és sérthetetlen szent igazság, mindenki más pedig pusztuljon.
Szerintem jó lett az élet Érpatakon, mióta ő polgármester.
Tudsz valami értelmes érvet is felhozni, hogy miért hasonlítana az iszlám terroristákra?
"szerintem abszolút egy arrogáns cezaromán"
Ez a leírás gyurcsányra/orbánra nem igaz?
"Azt hiszi hogy az ő szava és véleménye az egy és sérthetetlen szent igazság, mindenki más pedig pusztuljon."
pl. dk azt mondja, hogy egyedül ők és csakis ők a demokraták, mindenki más csúnya gonosz náczitrappista (még a többi baloldali pártocska is)...
lásd: amikor egymást verték a ballibek egy tüntetésen, azon vitatkozva, hogy ki a nagyobb demokrata. :D
"Ott az érv a kérdés leírásában ha elolvastad."
Az nem érv és egyáltalán nem olyan idióta mint ahogyan sok liberális beállítja.
Én már korábban ismertem nézegettem a megnyilvánulásait és semmi kivetni valót nem találtam benne.
Amúgy meg elítéli az iszlám terroristákat szóval az, hogy
"Azt hiszi hogy az ő szava és véleménye az egy és sérthetetlen szent igazság, mindenki más pedig pusztuljon." nem érv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!