Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is elég jól meg...

Szerintetek is elég jól meg lehet élni Budapesten?

Figyelt kérdés
Én fél éve költöztem ide, nagyon meglepődtem, Ózdon nőttem fel Egri fősulin tanultam, otthon több mint egy évig próbáltam munkát találni, még minimálbéreset sem találtam, itt Budapesten 2 hét alatt találtam munkát, 180 ezer nettót fizetnek, tökéletesen meg tudok belőle élni.

2015. dec. 21. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Természetesen.

Költözzön az egész ország Budapestre.

2015. dec. 21. 20:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért lepődtem meg nagyon, mert eddig főként azoktól hallottam hogy lehetetlen megélni itthon, akik Bp-re jöttek alapból tanulni és utána itt is maradtak, én ennél sokkal rosszabbra számítottam azok alapján, amiket tőlük hallottam.
2015. dec. 21. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

Ez változó.

Budapesten sem keres mindenki nettó 180 ezret, a diplomások között sem. Fővárosi viszonylatban ezzel körülbelül a felső harmadban lehetsz. Az biztos, hogy az országban Budapesten, annak környékén vannak a legjobb lehetőségek, míg Ózd környéke a legfejletlenebbek között van és a jövőben minden bizonnyal nőni fognak a különbségek.

2015. dec. 21. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:

pedig már tanulóként is egész más világ BP

700-800-1000ftos diákórabérek, Egerben az 540ftos törvényi minimumos állásokért is verekedni kellett

2015. dec. 21. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
50 ezerből havonta?... Háát... Nem hiszem, hogy meg lehet élni belőle.
2015. dec. 21. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha beszélsz nyelveket, ambiciózus vagy, esetleg van egy piacképes végzettséged, akkor Budapesten nagyon jó állásokat ki lehet fogni. Eldóként, operátorként itt is fel fog kopni az állad.
2015. dec. 21. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen.

Budapest egy sziget,a nagy magyar valóságban.

2015. dec. 22. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!