150 ezres nettó fizetésből jól meg lehet élni Budapesten?
Ennyit kapnék havonta, tavaly végeztem egyetemen, de semmi köze nincs a szakomhoz. Ez milyennek számít ott?
22/f
Szia, szerintem azért ebből meg lehet élni egész jól, bár attól is függ, mik az igényeid. Akár még jó fej fiatalokhoz is betársulhatsz, hogy csak egy szobát bérelsz, egész jó kis új építésű, igényes házak vannak kiadók. Számolhatsz bkv bérlettel is minden hónapban, ami majdnem 10 ezer forint, ha tudsz főzni, azzal rengeteget spórolhatsz a kaján, mintha hideget ennél, vagy pizzát például.
Bulizásra elég sok pénzt el lehet verni, ha cigizel, az megint egy vagyon, de szerintem sok családnak nem jut ennyi pénz, mint neked egyedül. Ha élelmes vagy, fel tudod keresni az olcsóbb boltokat, piacon például sokkal finomabb zöldségeket, gyümölcsöket megkapsz, mint egy tescoban. Ruha terén is óriási a kínálat, minden évszakban vannak nagy leárazások, olcsón márkás cuccokat ki tudsz fogni, ráadásul minden utcasarkon angol használt ruha kereskedésbe botlasz, onnan is nagyon állat ruhákat be tudsz szerezni.
Örülj neki, hogy ilyen jól keresel.
Én betársulnék valahová az albérletet tekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!