Persze minden attól függ, hogy kinek milyen igényei vannak.
2012. ápr. 24. 16:36
13/21 tetro válasza:
aha. központi fűtéssel, de ennek ellenére is 10ezer a rezsi... :D baromi hitelesnek tűnik. ez a lakás azért 35e, mert a központ fűtés a másfélszerese egy normális cirkós lakásnak
2012. ápr. 24. 16:40
14/21 anonim válasza:
Elmész-> elkéred a csekkeket-> megbizonyosodsz az igazságról->döntesz.
Te azt kérted mutassak egyet 40 ezerért. Te meg járj utána. :)
2012. ápr. 24. 16:48
15/21 tetro válasza:
ingatlanokkal foglalkozom. vegyük úgy hogy utána jártam oké? :) 50ezer alatt Budapesten olyan albérlet van, ahol később meglepetés lesz. Elektromos cserépkályha vagy központi fűtés, irreális közösköltség, a nyílászárók olyan állapotban vannak, hogy egy-egy galamb is bejön néha, lyukak vannak a falban és a szomszédból kukkol a főbérlő... :D
2012. ápr. 24. 16:54
16/21 anonim válasza:
150e nettóból meg lehet élni, nem nagy lábon, de 22évesnek tisztességes körülményeket biztosít.
2012. ápr. 24. 17:17
17/21 A kérdező kommentje:
Az tényleg lehetetlennek hangzik, hogy negyvenért valaki jó helyen lakást találjon, de nem is egyedül akarok, hanem valaki ismerőssel. Ha a köktségek feleződnek, ilyen áron szerintem már elég jó lakásokat lehet találni a Belvárosban.
2012. ápr. 24. 17:26
18/21 anonim válasza:
Én anno egy barátommal laktam együtt, gyakorlatilag mindennel együtt 40e fizettem a szobáért. A lakás az övé volt, és valakivel osztozni akart a költségeken.
Szóval nem lehetetlen találni ilyet.
2012. ápr. 24. 17:32
19/21 kovpet válasza:
tetro: ha tényleg ingatlanokkal foglalkozol, akkor tudhatnád, hogy a központi fűtés az nem ugyan az, mint a távfűtés (amiről szerintem te beszélsz...)
Egyébként szerintem kamu a hirdetés:
Kaució 1 000 HUF
Közös költség 1 000 HUF/hó
3 sör a kaució? LOL :)
2012. ápr. 25. 11:58
20/21 anonim válasza:
Kiemelt fizetésnek számít, fogadd el.
Ezt mint újpesti mondom neked.
A nagy átlag 80-100 ezret keres, a diplomások is örülnek ha megvan a 120-130 egy multinál az első 2-3 évben.
Megélni simán megélsz ha nem dorbézolsz!
Albérletet már 40 + rezsiért is találsz, sima szobát már a feléből is.
Legjobb ha szállásra mész az 30 ból megvan egy hónapba, aztán hétvégente hazajársz mosni stb.
Hosszútávra meg ne nagyon gondolkodj már itthon, nem érdemes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!