Mi lenne a véleményetek arról, hogyha?
Jönnének migránsok, csak mondjuk vietnámiak,kínaiak,észak-koreai menekültek,oroszok,ukránok,törökök,lengyelek,jordánok,pakisztániak.. De mind-mind dolgozna vagy munkahelyeket teremtenének és beintegrálódnának a középrétegbe. Tudom, hogy eddig is jöttek ők, de én most plusz félmillióra gondoltam. Hogy a 9milliós Magyarországra jönnének úgy, hogy a friss migránsok a kivándorolt magyarok után bekeletkezett munkahelyhiányt töltenék be majd a végén ő maguk hoznának munkahelyeket.
A radikális liberalistától a radikális jobboldalig kíváncsi vagyok a véleményekre normális kereteken belül.
Pl. oroszok, törökök, lengyelek minek jönnének Magyarországra?
Nem integrálódnak a bevándorlók, főleg a muszlimok nem, ez a baj. Miféle ország az, amely nem a nemzetalkotó népét próbálja támogatni, megtartani, hanem idegenekkel akarja feltölteni a területét. Normális dolog az?
A párizsi vérengzéseket elkövető terroristák is kívülről ártatlan bárányok voltak, a saját testvérük, édesanyjuk sem tudta, hogy radikalizálódtak. Ennyire lehet a látszatra adni muszlimok esetében.
Mellesleg nincs abban semmi jó, ha mindenféle népeket beengedünk. A történelem már bebizonyította. Mindig csak szeparatizmus és erőszak a vége. Olyan, hogy tökéletes integráció gyakorlatilag alig létezik.
Ha Magyarország olyan fejlett gazdasággal rendelkezne,hogy fizetőképes fizetést tud adni a bevándorlóknak,akkor még a fidesz is tárt karokkal várná őket.
De az olyanokból nem kérnek,akikből hasznuk nincs.
Ez az igazság.
Szóval szerintem elég álszent a németeket ezért kritizálni vagy a briteket.Szerintem bármelyik államnál ez lenne a minta,ha tehetné.
Most is jöhetnének hozzánk pl határon túli magyarok.
Miért nem jönnek?
Gondolom azért,mert nem akarják otthagyni az otthonukat ugyanolyan semmilyen fizetésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!