Mi a véleményetek arról, hogy Hoffmann Rózsa szerint teljesen természetes, hogyha az iskolában nincs kréta, akkor vegyen a tanár a saját pénzéből?
Pontosan ezt mondta az államtitkár asszony:
„Hát ez is benne van, de arra még nem volt szükség, hogy a pedagógus saját maga vegyen krétát. De mondok valamit. Hogyha adott esetben erre van szükség, ez is hozzátartozik a tanári hivatáshoz, mint ahogy a pedagógusok nagyon régóta saját maguk készítenek szemléltető eszközöket, óvodától a középiskoláig, és mindez elrendeződik."
Kíváncsi vagyok, hogy a minisztériumába hány alkalommal vitt be a saját pénzén vásárolt irodaszert?
A minisztériumba nem bevinni szoktak, hanem ELHOZNI onnan inkább.
Egy csomag tollat, papírt stb...
Ez nem normális dolog, NEM a tanár feladata lenne ez.
"A tanárok ellopják a krétát azért nincs."
Igen, én mit csinálnak otthon egy ellopott krétával? Megeszik vagy rajzolgatnak az aszfalton?
ma 14:49
Igaza van! Láttam már tanárt, aki egy egész dobozzal elvitt az iskolából, tehát nincs igazatok. Eladja a józsefvárosin a krétát és van rá vevője!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!