Mi a gond azzal, amit Ákos mondott?
Aki az egész interjút ismeri, csak az írjon választ. Tulajdonképpen csak annyit mondd, hogy a nőknek kell gyereket szülni. Miért, ki szüljön, a férfiak? :D
A barátnőmet valahogy nem zavarja ez a kijelentés. Ő munka mellett tud gyereket nevelni. Mi ezzel a gond?
Biztos azért, mert én kényszerítem :D (viccelek)
"Amikor még a csapból is az folyik, hogy fogy a magyar, akkor ez érthető kijelentés."
Egyáltalán nem az.
A világon Izlandon a legjobb a nők helyzete (ott vannak legkevésbé hátrányosan megkülönböztetve). Ennek ellenére az izlandi népesség stabilan növekedik (az utóbbi 20 évben 20%-kal nőtt).
15: Fizetős a HPV-oltás, 90E Ft.
Avval kevered, hogy 12 éves lányoknak ingyenes. Sok értelme van, 5 évig ad védettséget egy szexuális úton terjedő betegség ellen, ami akkor is jövő-menő vírus, mint az influenza.
A többség nem is kezdi el addig a szexuális életet, szüzek magától értetődően nem adnak át nemi betetgséget, tehát kb. 3-4. kapcsolatban kerül szóba HPV, sokaknál csak 40-es életéveikben, ha egyáltalán. Legtöbben nem is érnek meg 3-4. kapcsolatot, mert az elsőnél, másodiknál megállapodnak.
Semmi gond nincs szerintem az "Ákos interjúval". Ez az ő véleménye és kész.
Ez csak egy politikai műbalhé.
Csak a politikai irányzatok marják egymást.
Ezeknek mindegy, hogy mond e valaki valamit, csupán indokot kreálnak, hogy marják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!