Mi a gond azzal, amit Ákos mondott?
Aki az egész interjút ismeri, csak az írjon választ. Tulajdonképpen csak annyit mondd, hogy a nőknek kell gyereket szülni. Miért, ki szüljön, a férfiak? :D
A barátnőmet valahogy nem zavarja ez a kijelentés. Ő munka mellett tud gyereket nevelni. Mi ezzel a gond?
Biztos azért, mert én kényszerítem :D (viccelek)
"Tulajdonképpen csak annyit mondd, hogy a nőknek kell gyereket szülni."
Nem. Azt mondja, hogy a nőknek gyereket kell szülni. Minimális szórendváltozás, hatalmas különbség abban, hogy mit jelent.
Az, hogy ilyen kijelentésnek nincs helye 2015-ben, Európában.
Maximum a Közel-Keleten van létjogosultsága ilyen kijelentésnek 2015-ben, Európában pedig 1950-ben.
" Az, hogy ilyen kijelentésnek nincs helye 2015-ben, Európában. "
Mégis miért ne lenne. Légyszives magyarázd el nekem, hogy mi a gond azzal, ha a nő gyereket szül.
Diktatúrában szokás bizonyos kijelentéseket büntetni.
Elméletileg abból van a probléma, hogy olyan kifejezést használt amivel azt sugallta, hogy minden nőnek kötelessége gyereket szülni. Ez egy elég szenzitív téma manapság.
Az más kérdés, hogy ezzel tisztában volt-e, vagy csak véletlenül rosszul fejezte ki magát.
# 6/9 Időpont ma 16:07
Mondja az, aki bőszen harsogja egy fél órás beszéd 5 másodpercét :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!