Mások is így vannak ezzel? Lehetséges, hogy valójában én vagyok az igazi liberális?
Én telefonválasztásnál nem veszem figyelembe, hogy az apple vezérigazgatója libsi és meleg. Csak a telefon tulajdonságai érdekelnek.
Ugyanakkor elvárnám, hogy ne bontsanak velem szerződést csak azért, mert nem vagyok feminista.
Valójában ezt a tulajdonságot hívják toleranciának és a másság elfogadásának.
Hogyan gondolkodik egy balliberális:
Az apple vezetője libsi és meleg? Akkor meg se nézem a többi telefont, csak apple -t veszek. Sőt jöhet egy apple feliratú póló is.
Micsoda? Nekem egy nem feminista gondolkodású ember dolgozik? Akkor felbontom a szerződését mert nem tetszik a véleménye.
A tolerancia bajnokai csak addig liberálisak amíg őket juttatja előnyökhöz.
Tipikusan a szekrényt a negyedikre esete.
"Micsoda? Nekem egy nem feminista gondolkodású ember dolgozik?"
1. Nem dolgozik, szponzori szerződése van.
2. Ha ilyeneket beszél, akkor nem tudja tartani a szponzori szerződésben vállalt feladatait (hogy a tcom imidzsét építse). Ha az derült volna ki Ákiról, hogy #killallmen femináci, akkor is bontják a szerződését. Olyan, mintha fizetnél egy süket telefonos operátort, vagy egy kar nélküli összeszerelő munkást.
3: Igen de a lényeg az, hogy ő ugyanúgy kirekeszti a másképp gondolkodókat, mint a nem liberálisok.
Egyébként meg a sátánista Marilyn Mansont is szponzorálták. Érdekes, hogy vele még akkor sem bontottak szerződést amikor a koncertjén felgyújtotta a dobost. Az ő esetében minden liberális elfogadta(és én is), hogy a multik célja a profitszerzés, nem a politikai állásfoglalás. Ákos esetén is ez lenne a helyes.
6: A szerződésbontás alapján akkor a cég imidzse az, hogy ők egy liberális cég, akik liberálisokat alkalmaznak.
Nem azt írtam, hogy a telekom ezt nem teheti meg, hanem azt, hogy egy toleráns ember nem politikai hovatartozás alapján veszi fel az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!