Mások is így vannak ezzel? Lehetséges, hogy valójában én vagyok az igazi liberális?
Én telefonválasztásnál nem veszem figyelembe, hogy az apple vezérigazgatója libsi és meleg. Csak a telefon tulajdonságai érdekelnek.
Ugyanakkor elvárnám, hogy ne bontsanak velem szerződést csak azért, mert nem vagyok feminista.
Valójában ezt a tulajdonságot hívják toleranciának és a másság elfogadásának.
Hogyan gondolkodik egy balliberális:
Az apple vezetője libsi és meleg? Akkor meg se nézem a többi telefont, csak apple -t veszek. Sőt jöhet egy apple feliratú póló is.
Micsoda? Nekem egy nem feminista gondolkodású ember dolgozik? Akkor felbontom a szerződését mert nem tetszik a véleménye.
# 18/20 Időpont ma 15:24
Fordítva ülsz a lovon. Ha a Vodafone egy köztörvényes pedofil gyerekrabló nemierőszakoló köcsöggel reklámozná magát, most azonnal nyargalnék be a boltjukba lemondani a 12 előfizetésem.
De nem azért vagyok Vodafoneos mert pl. támogatja a Magyar Olimpiai bizottságot, vagy Gipsz Jakab melegjogi aktivistát. És ezzel az emberek 99%-a így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!