Jól látom hogy a fiatalság nem kér a Fideszből?
Figyelt kérdés
Nem csak úgy értve hogy a fiatalok nagy része kivándorol hanem a fiatalok többsége nem szimpatizál a Fidesszel. Ennek sok oka lehet, de szerintem legfőképp az oktatás helyzete. Na meg látják hogy a szülők mit csinálnak, robotolnak a kevés fizetésért. Rettentő sok fiatallal beszélgettem mostanság és mind ezen a véleményen vannak.2015. dec. 16. 16:59
11/17 anonim válasza:
én 11 éves vagyok nem szinpatizálok a fidesszel mert úgyse tudom mit csinálnak majd ha felnövök akkor fogo kpolitizálni! ezt látom az osztálytársakon is! az oktatás szar de az meg szar volt mindig is úgy tudom
12/17 anonim válasza:
Két parlamentben lévő párttal szimpatizálok: Fidesz és Jobbik. 24 Éves vagyok.
13/17 anonim válasza:
Fidesz, Jobbik ugyanaz! A két lehető legrosszabb.Vannak ezeken kívül más pártok is, jó reggelt!! Nem ártana körültekintőbbnek lenni.Ott az LMP. Nem kell az újtól annyira fosni! A nagyobb pártok, a régebbiek mind leszerepeltek, mehetnek a süllyesztőbe! A jobbikot is azért szajkózza annyi birka, mert a jobbiknak nagyobb hangja volt egy ideig, így könnyebben megjegyezték a nevüket...
14/17 anonim válasza:
én a Jobbik és az ország újraépítése mellett szavazok.
Simán képesek vagyunk rá, mint egy nemzet.
15/17 anonim válasza:
"A Jobbik régebbi vonala jobban tetszett, mint a Fideszé, a mai viszont megbukott.
(Ha érdekel: 14/F)"
A jobbik régebbi vonala?
Arra gondolsz amikor 5 éves voltál 2006-ban? :D
16/17 anonim válasza:
A fidesz és a jobbik ugyanaz.
Olyan "értékeket" képviselnek,amik az enyémmel nem összeegyeztethető.
Sosem szavaznék olyanokra,akik telibesz-rják a környezetvédelmet,uszítanak,erőszakra buzdítanak,a gazdagoknak adnak mindent,a kisebbségeket terrorizálják.
Az LMP-re fogok szavazni,és remélem egyre többen leszünk
27/F
17/17 anonim válasza:
Még akár az egy évvel ezelőtti vonalról is beszélhetünk.
De a 2006-os programba beleolvastam, sokkal jobb, mint a mai Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!