Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól látom hogy a fiatalság...

Jól látom hogy a fiatalság nem kér a Fideszből?

Figyelt kérdés
Nem csak úgy értve hogy a fiatalok nagy része kivándorol hanem a fiatalok többsége nem szimpatizál a Fidesszel. Ennek sok oka lehet, de szerintem legfőképp az oktatás helyzete. Na meg látják hogy a szülők mit csinálnak, robotolnak a kevés fizetésért. Rettentő sok fiatallal beszélgettem mostanság és mind ezen a véleményen vannak.
2015. dec. 16. 16:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én 11 éves vagyok nem szinpatizálok a fidesszel mert úgyse tudom mit csinálnak majd ha felnövök akkor fogo kpolitizálni! ezt látom az osztálytársakon is! az oktatás szar de az meg szar volt mindig is úgy tudom
2015. dec. 16. 18:45
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Két parlamentben lévő párttal szimpatizálok: Fidesz és Jobbik. 24 Éves vagyok.
2015. dec. 16. 18:50
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Fidesz, Jobbik ugyanaz! A két lehető legrosszabb.Vannak ezeken kívül más pártok is, jó reggelt!! Nem ártana körültekintőbbnek lenni.Ott az LMP. Nem kell az újtól annyira fosni! A nagyobb pártok, a régebbiek mind leszerepeltek, mehetnek a süllyesztőbe! A jobbikot is azért szajkózza annyi birka, mert a jobbiknak nagyobb hangja volt egy ideig, így könnyebben megjegyezték a nevüket...
2015. dec. 16. 19:50
 14/17 anonim ***** válasza:

én a Jobbik és az ország újraépítése mellett szavazok.

Simán képesek vagyunk rá, mint egy nemzet.

2015. dec. 16. 21:29
 15/17 anonim ***** válasza:

"A Jobbik régebbi vonala jobban tetszett, mint a Fideszé, a mai viszont megbukott.

(Ha érdekel: 14/F)"

A jobbik régebbi vonala?

Arra gondolsz amikor 5 éves voltál 2006-ban? :D

2015. dec. 17. 04:29
 16/17 anonim ***** válasza:

A fidesz és a jobbik ugyanaz.

Olyan "értékeket" képviselnek,amik az enyémmel nem összeegyeztethető.

Sosem szavaznék olyanokra,akik telibesz-rják a környezetvédelmet,uszítanak,erőszakra buzdítanak,a gazdagoknak adnak mindent,a kisebbségeket terrorizálják.

Az LMP-re fogok szavazni,és remélem egyre többen leszünk

27/F

2015. dec. 17. 06:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Még akár az egy évvel ezelőtti vonalról is beszélhetünk.

De a 2006-os programba beleolvastam, sokkal jobb, mint a mai Jobbik.

2015. dec. 17. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!