Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól látom hogy a fiatalság...

Jól látom hogy a fiatalság nem kér a Fideszből?

Figyelt kérdés
Nem csak úgy értve hogy a fiatalok nagy része kivándorol hanem a fiatalok többsége nem szimpatizál a Fidesszel. Ennek sok oka lehet, de szerintem legfőképp az oktatás helyzete. Na meg látják hogy a szülők mit csinálnak, robotolnak a kevés fizetésért. Rettentő sok fiatallal beszélgettem mostanság és mind ezen a véleményen vannak.
2015. dec. 16. 16:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%

Én szimpatizálok a Fidesszel.

25 éves vagyok

2015. dec. 16. 17:02
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
Jól látod.
2015. dec. 16. 17:05
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Akadnak fideszes fiatalok, de nem olyan arányban mint mondjuk középkorúak körében.
2015. dec. 16. 17:13
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Halálosan mindegy, hogy hány fiatal nem komázza, a Fideszé az ország két legegyszerűbben manipulálható szavazórétege, a nyuggerek és a cigányok jelentős része. Ezek ketten kb. másfél millió főnyi szavazót tesznek ki, ez pedig a szavazati jogával 4 évente élők számának majdnem a fele.
2015. dec. 16. 17:21
 5/17 anonim ***** válasza:
41%

Én még nem szavazhatok, de...

Alapvetően szimpatizálok a Fidesszel, de a korrupció eltántorít, ezért nem is fogok rájuk szavazni. Az oktatási rendszer meg egyszerűen rossz.

A KDNP-vel is sok dologban egyetértek.

A Jobbik régebbi vonala jobban tetszett, mint a Fideszé, a mai viszont megbukott.

(Ha érdekel: 14/F)

2015. dec. 16. 18:03
 6/17 anonim ***** válasza:
79%

20 éves nő vagyok, de én sem szimpatizálok a Fidesszel (és a Jobbikkal sem).

Valóban a Fidesz nem olyan népszerű a fiatalok körében, de 2018-ig még nagyon sok víz folyik le a Dunán.

2015. dec. 16. 18:06
 7/17 anonim ***** válasza:
27%

Itt nincs jövő!

Szerinted nem kelet volna kimenne mikor nővérként 6x megkeresem annak mint itthon úgy hogy nem vagyok agyonhajszolva!

2015. dec. 16. 18:09
 8/17 anonim ***** válasza:
20%
21 vagyok és a fidesz és jobbik ellen fogok majd ismét szavazni.
2015. dec. 16. 18:11
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

"a fidesz és jobbik ellen fogok majd ismét szavazni"

Ó, fszomöccse...

talán ha a sok homályökör végre nem valaki ELLEN, hanem valaki MELLETT tenné le a voksát, jutnánk is valamire.

2015. dec. 16. 18:30
 10/17 anonim ***** válasza:
44%
Én 29 vagyok és szimpatizálok a Fidesszel és nem vándorlok ki.
2015. dec. 16. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!