Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg a Nő arra való a...

Tényleg a Nő arra való a Fidesz szerint, hogy gyerekeket szüljön?

Figyelt kérdés
Vagy csak Kövér László véleménye volt?

2015. dec. 15. 13:57
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

nem a szegénységgel van alapvetően probléma, hanem, hogy kevesen ülnek le közülük tanulni

alapvető moláris problémák vannak a magyar családok jelentős részénél, nem csak a cigányoknál egyékbént

2015. dec. 15. 21:06
 32/49 anonim ***** válasza:

*morális :)

csak a szakma elnézést

2015. dec. 15. 21:06
 33/49 anonim ***** válasza:

@ 28.:

Egyetlen szót sem ejtettem az általad említett "igazságtalanságról" (nem is tartom annak), sem magánpénztárakról (az meg hosszú téma).

[A pirospacsizóknak meg "gratulálok"; persze, nehogy már tiszteletben tartsuk mások véleményét és döntési szabadságát...]

2015. dec. 15. 21:24
 34/49 anonim ***** válasza:

Berta, szerinted miért tartják gyerekesnek a pontozást ebben a rovatban? :D

Úgysem aszerint fogják értékelni a válaszod, h igazságtartalmát tekintve mennyire megalapozott.

2015. dec. 15. 23:00
 35/49 anonim ***** válasza:
Jah és még valami: aki huzamosabb ideje látogatja ezt az oldalt, annak feltűnik, itt mindenki okosabb-legalábbis annak akar látszani- még a szakértőknél is :)
2015. dec. 15. 23:02
 36/49 anonim ***** válasza:
#30:Igen,ezzel tisztában vagyok,na de,ha egyszer a nő arra való,hogy szüljön,az ezzel is jár.Ők egyetértenek Kövér úrral.
2015. dec. 15. 23:07
 37/49 anonim ***** válasza:

nahát berta pedig nagyjából ezt akarta megfogalmazni a laci, csak valahogy nem az erősségük a kommunikáció

most ha épp nem ezt a gumicsontot rágcsálnánk, akkor ami miatt felmerült a téma, hogy valakik nem tartják igazságosnak ezt a dolgot, hogy az egyedülállók többet adóznak, aztán el kell nekik magyarázni hogy gyerekek meg nyugdíj...

gyorsan lezártam és kész

2015. dec. 15. 23:07
 38/49 A kérdező kommentje:

Azt hittem, hogy sokkal több nő fog rá reagálni. De leht épp szülni vannak.. :)

Bár lehet a nőiséget felülírja a politikai hovátartozás.

2015. dec. 16. 10:53
 39/49 anonim ***** válasza:

tegnap 20:52

ja és hogyé van ott a gyerekek egészségügyi biztosítása? meg ott is 90%-os utazási kedvezményt osztogatnak? ingyen kaját az iskolában? ott is lakhatási támogatás van? vagy ezek már nem a családokat támogatják, csak azzal lehet a családot támogatni, ha pénzt adsz nekik?? abban igazad van, hogy azokban az országokban nagyobb mennyiségű pénzt kapnak a családok, de itt kifújt körülbelül, Mo-n meg elsősorban nem a pénzt osztogatják, hanem egy gyerek számára gyarkolatilag minden állami dolog vagy kedvezményes vagy ingyen van..

2015. dec. 16. 11:51
 40/49 MolotovPunk ***** válasza:
61%

Nézd.Ettől függetlenül Franciáknál,Hollandoknál beindult a szaporulat.Itt erről beszéltem most.Mellesleg Franciaországban az átlag normál munkaidőt is levitték 8 óráról 7 és fél órára...Nekünk pedig lehetne még hozzájuk fejlődni ilyen dolgokban is.

Finnországban pedig ha jól tudom,ott alapjövedelem is fog járni mindenkinek.

Itt is lenne ilyen dolgokra pénz,ha nem stadionokat meg szobrokat avatnának állandóan feleslegesen közpénzből.

2015. dec. 16. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!