Tényleg a Nő arra való a Fidesz szerint, hogy gyerekeket szüljön?
Akármilyen meglepő, de gyereket normális nő akkor vállal, ha megteheti. Ugyan férfi is vagyok és még gyerekem sincs, de biztos vagyok benne hogy két vagy több gyereket nem aprópénzből lehet rendesen felnevelni és jó lehetőségeket biztosítani nekik.
A másik része pedig, hogy gyereket normális nő akkor vállal, ha szeretne...de úgy látszik hogy ez egyeseknek már túl magas. Hát tényleg, micsoda dolog az hogy van önálló akaratuk?! Szégyelljék magukat.
Egyébként már egy ideje várom, hogy mikor vetődik fel a téma okos jobberék körében. :)
Hiszen minden nap halljuk, hogy Orbán Viktor felvirágoztatta Magyarországot, szóval 5 év alatt már valahol ott kéne tartanunk a folyamatos propaganda alapján, hogy háromszoros jólétben élünk a 2010-eshez képest.
Mivel jobberéknek ez természetes, ezért tudtam, hogy hamarosan elő fognak állni a "mé nem szűnek a nők, amikó má svájci életszínvonaló vagyunk, he?"
"és különben is most a gonosz fidesz van, ez igaz, de mi volt 2010 előtt? az a hatalmas jobban élés?"
Nem, de ha jól tudom, a drágalátos pártod azzal került kormányra 2010-ben, hogy ők sokkal jobban fognak mindent csinálni, mint az MSZP. Erre meg csak még jobban megnyomorították a népet az újabb adóikkal.
'A mai nők arra vannak nevelve, hogy az anyaság egy degradáló dolog, amire a gonosz férfiak kényszerítik őket, hogy ezzel is megfosszák őket a szabadságuktól, ez pedig nem a Fidesz, az MSZP, vagy a Jobbik hibája, hanem a feminizmus 3. hullámáé, ami már itt Közép-Európában is egyre inkább kezd elterjedni, dacára annak, hogy mi európai mércével nézve a konzervatívabb blokkhoz húzunk inkább.'
Inkább feminácizmusnak nevezném, mivel a hagyományos feminizmushoz igen kevés köze van.
És vajon lesz-e még ennél durvább hulláma, vagy ez a tetőpont?
Még valami: ha ezek az ún. 'feministák' annyira tudnak jogi témákban ajvékolni, akkor kötelességekben miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!