Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg a Nő arra való a...

Tényleg a Nő arra való a Fidesz szerint, hogy gyerekeket szüljön?

Figyelt kérdés
Vagy csak Kövér László véleménye volt?

2015. dec. 15. 13:57
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább gyerekvállalást segítő intézkedések kellenének. Annyi minden más hülyeségre szórja el Orbán a pénzt.
2015. dec. 15. 14:32
 12/49 anonim ***** válasza:
65%

Akármilyen meglepő, de gyereket normális nő akkor vállal, ha megteheti. Ugyan férfi is vagyok és még gyerekem sincs, de biztos vagyok benne hogy két vagy több gyereket nem aprópénzből lehet rendesen felnevelni és jó lehetőségeket biztosítani nekik.

A másik része pedig, hogy gyereket normális nő akkor vállal, ha szeretne...de úgy látszik hogy ez egyeseknek már túl magas. Hát tényleg, micsoda dolog az hogy van önálló akaratuk?! Szégyelljék magukat.

2015. dec. 15. 14:32
 13/49 anonim ***** válasza:
24%
Nem a Fidesz szerint, hanem a természet rendje szerint.
2015. dec. 15. 14:41
 14/49 anonim ***** válasza:
63%
A nő arra való, hogy ömagát megvalósítva színésszé, modellé, énekesnővé vagy filmművésszé váljon. Gyerekeket meg majd importálunk Szomáliából.
2015. dec. 15. 14:48
 15/49 anonim ***** válasza:
51%

Egyébként már egy ideje várom, hogy mikor vetődik fel a téma okos jobberék körében. :)

Hiszen minden nap halljuk, hogy Orbán Viktor felvirágoztatta Magyarországot, szóval 5 év alatt már valahol ott kéne tartanunk a folyamatos propaganda alapján, hogy háromszoros jólétben élünk a 2010-eshez képest.

Mivel jobberéknek ez természetes, ezért tudtam, hogy hamarosan elő fognak állni a "mé nem szűnek a nők, amikó má svájci életszínvonaló vagyunk, he?"

2015. dec. 15. 14:49
 16/49 anonim ***** válasza:
65%

"és különben is most a gonosz fidesz van, ez igaz, de mi volt 2010 előtt? az a hatalmas jobban élés?"

Nem, de ha jól tudom, a drágalátos pártod azzal került kormányra 2010-ben, hogy ők sokkal jobban fognak mindent csinálni, mint az MSZP. Erre meg csak még jobban megnyomorították a népet az újabb adóikkal.

2015. dec. 15. 14:57
 17/49 anonim ***** válasza:
66%
Nem akarok az ördög ügyvédje lenni, de annyiban igaza van Kövérnek, hogy a magyar nők egyre kevesebbet szülnek, ilyen tendencia és a kivándorlás mellett pedig jó eséllyel a mostani csecsemők lesznek azok felnőttként, akik elsőként élik meg, hogy magyarként kisebbséget fognak képviselni az országukban. Nem vagyok Fidesz szimpatizáns, sőt le is üvölteném annak a fejét, aki annak nevez, de tagadhatatlan, hogy Kövér, a maga suttyó stílusában egy létező problémára mutatott rá. Senki nem beszélt arról, hogy a nőket a konyhába kell száműzni, csupán az van, hogy egyre kevesebb a magyar, ez pedig csak közvetve a politikusok hibája, közvetlenül azonban a nőké. A mai nők arra vannak nevelve, hogy az anyaság egy degradáló dolog, amire a gonosz férfiak kényszerítik őket, hogy ezzel is megfosszák őket a szabadságuktól, ez pedig nem a Fidesz, az MSZP, vagy a Jobbik hibája, hanem a feminizmus 3. hullámáé, ami már itt Közép-Európában is egyre inkább kezd elterjedni, dacára annak, hogy mi európai mércével nézve a konzervatívabb blokkhoz húzunk inkább.
2015. dec. 15. 15:46
 18/49 anonim ***** válasza:
28%
Nem értem mit vagytok úgy oda. Igaza van a Kövér Lászlónak.
2015. dec. 15. 15:46
 19/49 anonim ***** válasza:
15%

'A mai nők arra vannak nevelve, hogy az anyaság egy degradáló dolog, amire a gonosz férfiak kényszerítik őket, hogy ezzel is megfosszák őket a szabadságuktól, ez pedig nem a Fidesz, az MSZP, vagy a Jobbik hibája, hanem a feminizmus 3. hullámáé, ami már itt Közép-Európában is egyre inkább kezd elterjedni, dacára annak, hogy mi európai mércével nézve a konzervatívabb blokkhoz húzunk inkább.'

Inkább feminácizmusnak nevezném, mivel a hagyományos feminizmushoz igen kevés köze van.

És vajon lesz-e még ennél durvább hulláma, vagy ez a tetőpont?

Még valami: ha ezek az ún. 'feministák' annyira tudnak jogi témákban ajvékolni, akkor kötelességekben miért nem?

2015. dec. 15. 15:55
 20/49 anonim ***** válasza:
59%
Azoknak akik azzal "magyarázák" a kevés születésszámot, hogy Magyarországon "alacsony" az életszínvonal - elárulom nekik, hogy nemcsak Magyarországon csökken a születések száma hanem lényegében az egész EU-ban. A jóléti államokban mint például Németország vagy Hollandia stb... ugyanezzel a problémával küzdenek.
2015. dec. 15. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!