Az állam miért a buta embereket támogatja?
Egyik ismerősöm 23 évesen már apuka.Semmi iskolai végzettsége nincs,egy összeszerelő gyárban dolgozik,de már felvették a szocpolt,és jön a 2.gyerek.
Buta,egyszerű emberek,a kapa kilóg a szájukból.
Közben pedig a diplomások pedig nem tudnak elköltözni otthonról,mert nekik nem ad az állam semmi segítséget,ha nem olyan felelőtlenek,hogy a semmire több gyereket vállalnak.
Kérdés,hogy miért a buta népséget akarják szaporítani?
És szerinted majd ezeknek a buta embereknek a gyerekeiből lesz a minőségi munkaerő?
A népesség folyamatosan csökkenni fog,ez megállítani nem tudod.A gazdasági válság,és az elszegényedés miatt van.
Nem a gyerekvállalást kellene támogatni,hanem normális fizetést adni az embereknek.
Ilyen támogatásra csak a buták vállalnak gyereket.
Ilyen szegénységbe csak a buták szaporodnak...
Mondtam már,hogy nem azzal van a baj,hogy valaki összeszerelő üzemben dolgozik.
De ha valaki egy ilyen helyen dolgozik,és értelem van a fejében,akkor nem fog 2 gyereket csinálni a szocpolért.
Ismerek én is olyat,akinek van diplomája és ilyen helyen dolgozik,de azoknak eszük ágában sincs gyereket vállalni egy ilyen rossz helyzetben,hogy gyárban dolgoznak.
Nem 15 ezer Ft az,amit kapnak.
Engem csak az dühít,hogy ilyen maszlag szövegekkel,hogy ők a "sikeres" embereket támogatják,bevezetik az egykulcsos adót.
És akkor mellé az ilyen akármilyen buták is megkapják ezt a hatalmas összeget,csak azért,mert olyan felelőtlenek,hogy azt sem tudják mit vállalnak.
Közben,azok,akik tanultak,vagy van bennük annyi emberi érzés,hogy nem fognak életre hívni egy újabb nyomorgó szerencsétlent erre a világra,ahol csak tudják keresztbe tesznek nekik.
A tanult,egyedülálló,szegény az akiről minden bőrt leakarnak húzni.
Közben pedig az ilyen felelőtlen embereket segítenek lakáshoz,akiknek a gyerekeiből nagy eséllyel nem lesz semmi,felhasználják a saját gyerekeiket ahhoz,hogy nekik legyen lakásuk,amiért mondjuk másoknak meg kell dolgozni.
Az elmúlt 25 év a nyugdíjasokról és a segélyen élőkről szólt és nem a felelős családalapítás támogatásáról. Egy diplomás közalkalmazott 50 éves kora környékén kezd el annyit keresni amiből esetleg lehet szó családról.
Amiről te beszélsz az más tészta.
Anyám 8 osztállyal dajka volt egy óvodában, apám szakmunkás egy gyárban anno. Érdekes módon a bátyám CNC esztergályos lett én pedig rejtjelző, informatikus. 24 évesen már nekem is két gyermekem volt, 33 évesen született a harmadik. Az első fiam rendszer informatikus, a lányom közgazdász szakon végzett, a 'kicsi' fiam pedig most tanul informatikát. A bátyám lánya könyvelő.
Akkor, hogy is van ez ? Az általad butának minősített embereknek sem lehetnek 'tanult' utódaik ?
A diplomásokat pedig talán hagyjuk. Van aki több diplomával egy izzót sem képes kicserélni. Kiseggelte furulya szakon az egyetemet, de közel se lett belőle életre való ember.
Az általad butának minősített emberek akarnak, küzdenek a (jobb) megélhetésért, a családért, bízva benne, hogy a gyerekeiknek jobb lesz, tanultabbak lesznek mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!