A Jobbik a 2. helyről is képes lesz valamire?
Sajnos elég valószínű, hogy bejön a közvélemény-kutatók jóslata, miszerint a jobbik csak 2. helyen végezhet.
A 2. helyről képesek lesznek tenni valamit?
Hiába akarja a Jobbik felszámolni a cigánytenyészetet, ha azt a Fidesz nem meri megtenni, akkor simán leszavazzák...
A Fidesz mellett tudnak egyáltalán valamit tenni?
Bizzunk abban, hogy nem 2.helyre kerülnek. A legjobb lenne, ha ök jutnanak be 2/3addal es a fdesz lenne az ellenzek. Ma egyedül Vona Gabor nem beszel felre egy interju közben es ö meri egyedül feszegetni a kinos temakat, amiket folyamatosan eltusolnak azok a ***** a parlamentben (partallastol függetlenül). Rend kell es fegyelem, következetesseg Magyarorszag talpra allitasahoz.
Az aki leqrvazza az orszagomat, hazudik es nemhogy bocsanatot kerne, inkabb meg menti magat es azt okolja aki miatt ez kiderül... az takarodjon, mert nem törödik sem velem, sem mas tisztesseges polgarral, söt szembeköpi a nepet. Es mas hazug csalo, rugalmas(=simulekony, megvehetö) partokra sincs szükseg. Tiszta erkölcs, beke, rend. Ehelyett ma bünözes, harcok es kaosz van.
Es abba kötnek bele, hogy tv csatornaktol akarjak megvonni az allami tamogatast???Azert mert a vezetö csatornak(azert vezetö csatornak mert nincs mas amit lehetne nezni sok helyen, ezt ugye ök is elismertek) nepbutito szenny müsorokat gyartanak es nezetnek velünk. Az emberek azert szeretik, mert ehhez vannak szoktatva, es legtöbbjük csak "hatterzajkent nezi" amugy is. En szeretnek kulturalis, ismeretterjesztö müsorokat nezni, ami nincs megszakitva percenkent 5 percre reklamokkal es nem erdekelnek a media altal felfujt semmit erö emberek mindennapjai sem. Es ezt akarja a Jobbik is!!! Es ez egyre több emberhez jut el szerencsere, a media es a többi part hadakozasa ellenere is.
Szebb jövöt!
Tiszta erkölcs, beke, rend
Természetesen, hogy mi a tiszta erkölcs, azt te meg a pártod döntené el. Úgy egyébként könnyű békében élni, meg rendben, hogy bevered annak a fejét, aki másképpen gondolkozik.
Sosem voltam agressziv senkivel es ugyerzem most sem voltam hitteritö csak leirtam a velemenyemet. Ha valaki az mszp-re szavaz akkor tegyen ugy, ha ez a meggyözödese, de akkor miert sir az összes nyugdijas folyamatosan?? Es miert nagy a közfelhaborodas az mszp-vel szemben? Es ugyanigy a Fidesz is kezd leülni, mert csak beszelnek es nem tesznek semmit. ezert remelem nyer is Jobbik.Es nem kivegzesekkel meg eröszakkal tesz rendet. A rend szamomra azt jelenti, hogy nem keselnek meg valakit egy szorakozohelyen es nem vonul uccara fenyegetöleg több szaz kisebbseg (ja ez meg joval a Garda elött volt, mielött valaki a Garda elleni megmozdulöasnak titulalna)es nem adjak el az orszagunkat, es nem a nyugat csicskai vagyunk. Es barki elmondhatja velemenyet es nem az van mint most, hogyha a ciganyönkormanyzat fömuftija mondja hogy szemet magyarsag az oke, de ha en mondom hogy igenis van ciganybünözes, akkor rasszista allat vagyok es meg nekem kell magyarazkodnom a sajat orszagomban!
Ha neked a rend patakokban folyo vert es elnyomast jelent akkor a te nevelteteseddel illetve ertekrendeddel lehet gubanc szerintem.
Szebb jövöt!
Bocs a tiszta erkölcs lemaradt. Nagy bajnak tartom, hogy valaki parthoz meri kötni a tiszta erkölcsöt. Sosem volt es nem is lesz ez part kerdese, de ha te ezt is odakevered akkor megint csak veled lehet a baj. Tiszta erkölcs: pl a közepkorban a lovagi kodex adott erre vonatkozo iranymutatast
1 vedelmezni a nöket
2 vedelmezni, megsegiteni az elesetteket
3 vedelmezni a kereszteny egyhazat (ertekrendünket inkabb manapsag)
4 szolgalni a hüberurat (szolgalni a hazat)
Ezeket tekinthetjük az alapnak. De iranymutatas a 10 parancsolat is.
Ugy gondolom ebbe nem igazan lehet es nem is lenne szabad belekötni hogy ezeket meltan erkölcsi teteleknek nevezhetjük.
Szebb jövöt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!