Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik a 2. helyről is...

A Jobbik a 2. helyről is képes lesz valamire?

Figyelt kérdés

Sajnos elég valószínű, hogy bejön a közvélemény-kutatók jóslata, miszerint a jobbik csak 2. helyen végezhet.

A 2. helyről képesek lesznek tenni valamit?

Hiába akarja a Jobbik felszámolni a cigánytenyészetet, ha azt a Fidesz nem meri megtenni, akkor simán leszavazzák...

A Fidesz mellett tudnak egyáltalán valamit tenni?

2010. márc. 23. 09:03
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

"A rászorultsági elv liberális érték, finoman jelelzném."

nah ez a csúcs, arról vitázni, hogy mi milyen liberális érték, pff:D

a magadfajta "liberálist" (nem vagy az, az igazi liberális nem olyan mint te) itt bukik el, hogy ilyen dolgokon akad fenn a valódi problémák helyett.

2010. márc. 23. 11:13
 32/54 anonim ***** válasza:
az én reakciómra amúgy nem reagláltál. a szelektív kommentezés is "liberális érték"?
2010. márc. 23. 11:14
 33/54 anonim ***** válasza:
0%
Persze, én egy moszad-fidesz-mszp-mdf provokátor vagyok, akinek két nickje van, a pártközpontból fizetik, nem beszámítható, és még a szíriai pénzváltót is én lőttem agyon.
2010. márc. 23. 11:15
 34/54 anonim ***** válasza:
ne siránkozz hülyeségeken, hanem a kérdésekre és kommentekre válaszolj!
2010. márc. 23. 11:17
 35/54 anonim ***** válasza:
0%

mire akarsz forrást? arra, hogy a jobbik hol és mikor mit ígért?

Ja bocs, ezt tényleg észre se vettem, mea culpa. Nem. Forrás alatt azt értem, hogy miből teremti meg a főállású anyasághoz szükséges pénzt, miből lesz lóvé magyarul?

2010. márc. 23. 11:17
 36/54 anonim ***** válasza:

nem csak erre a kommentre gondoltam, van még visszamenet.

amúgy pedig ha gondolkozol rájössz, hogy nem lehet megmondani, hogy honnan lesz pénz, mivel ha megmondják, hogy honnan vesznek el vagy honnan csoportosítanak át, meg miből, mire odajutnak, lehet az a forrás már nem is létezik, előre nem lehet megmondani.

de oké, piszkáld ezzel a jobbikot, ámde, miért nem piszkálod a többi pártot? mert tudtommal egyik se beszélt erről a kérdésről, ezt csak a jobbiknak kellene megtennie?

2010. márc. 23. 11:19
 37/54 anonim ***** válasza:
0%
A többi pártnak nem ekkora a pofája, és nem fenyegetőznek kétnaponta azzal, hogy majd valamit betiltanak/cenzúráznak/eltörölnek. Majd ha az mszp azt mondja, hogy munkásőr ruhában mennek be a parlamentbe, ha bejutnak, nekik fogok esni, mint egy tonna tégla. Finoman jelezném, hogy a vörösöket sem szeretem, csak ők éppen most minimális veszélyt jelentenek.
2010. márc. 23. 11:21
 38/54 anonim ***** válasza:

hát, valahol tényleg igaza van a többi kommentelőnek veled kapcs, hogy folyamatosan mellébeszélsz.

egyrészt a többi párt is írt mondott dolgokat amiket nem támasztott alá pénzügyis dolgokkal, hogy honnan és miből, ennek semmi köze ahhoz, hogy te mennyire gyűlölöd a jobbikot meg a gárdát.

ha majd a suliban a tanár tőled többet vár el, mert a hajad zselés, akkor te leszel a leghangosabb, hogy ez mennyire diszkrimináció ugye?

ezenkívül még mindíg nem válaszoltál egy kommentemre. neharagudj, de te csak kötekedni és jobbikot fújolni vagy itt úgy látom. és ezt te magad bizonyítod be.

2010. márc. 23. 11:26
 39/54 anonim ***** válasza:
0%
Na jó, másold be, melyik komment, és válaszolok rá, oké?
2010. márc. 23. 11:29
 40/54 anonim ***** válasza:
3. oldal legelső komment. és az előző kommentemre is várom még a reakciót.
2010. márc. 23. 11:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!