Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik a 2. helyről is...

A Jobbik a 2. helyről is képes lesz valamire?

Figyelt kérdés

Sajnos elég valószínű, hogy bejön a közvélemény-kutatók jóslata, miszerint a jobbik csak 2. helyen végezhet.

A 2. helyről képesek lesznek tenni valamit?

Hiába akarja a Jobbik felszámolni a cigánytenyészetet, ha azt a Fidesz nem meri megtenni, akkor simán leszavazzák...

A Fidesz mellett tudnak egyáltalán valamit tenni?

2010. márc. 23. 09:03
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
19%

nem rasszista. neked is azt tudom mondani amit másoknak is, hogy csak címkézni tudtok, hogy "rasszista" "antiszemita", ahogy a kormány és egyéb szervezetek is.

az nem érdekel titeket, hogy miért ez a fenenagy előítélet és gyűlölet.

attól, hogy leugattok másokat, nem fogjuk jobban szeretni a cigányokat csak jobban szítjátok a tüzet.

Nem szeretni kell a másikat. Elfogadni. Nem terjeszteni hülyeségeket, pl. Tegnap szaniszló bácsi az echon arról magyarázott, hogy 9/11-kor a zsidók nem mentek be a wtc-be dolgozni. Egy ilyen emberrel hogy tárgyaljak érdemben?

2010. márc. 23. 11:33
 42/54 anonim ***** válasza:
0%

egyrészt a többi párt is írt mondott dolgokat amiket nem támasztott alá pénzügyis dolgokkal, hogy honnan és miből, ennek semmi köze ahhoz, hogy te mennyire gyűlölöd a jobbikot meg a gárdát.

ha majd a suliban a tanár tőled többet vár el, mert a hajad zselés, akkor te leszel a leghangosabb, hogy ez mennyire diszkrimináció ugye?

az mszp-től fölösleges számonkérnem, abban a pillanatban, ahogy azzal jönnek, hogy kormányra fognak kerülni, szétszedem őket is. Perpillanat két párt van, ami ezt hangoztatja, abból egynek pedig nincs programja, van valami elektronikusan terjesztett marhaság, amiről asszem meg is írtam már a véleményem.

Amúgy, ha verném az asztalt hármas tanulóként, hogy én leszek az osztályelső akkoris, és ezek után lenne velem bunkó a tanár, lehet magamba szállnék.

2010. márc. 23. 11:35
 43/54 anonim ***** válasza:

ez nem válasz.

újfent mondom, hogy te csak rasszistázol és nem érdekel téged a probléma valódi oka és gyökere, hogy miért van így.

ezzel gyűlöletet szítasz, nem oldasz meg semmit.

várok egy igazi reakciót tőled, nem pedig olyat, hogy

"hát azé rasszistázom le, mert nem lehet vele vitázni.." ez baromság.

2010. márc. 23. 11:37
 44/54 anonim ***** válasza:

"ma 11:35"

már bocs, de ez akkor is diszkrimináció, hogy csak az egyik pártot támadod egy témában, amit minden más párt beleértve az mszp-t és a fideszt is elkövet.

liberális koma neked tudnod kellene, hogy mi az az esélyegyenlőség nem? tudod, mindenkinek ugyanannyi esélyt, jogot kötelességet adunk. Te ezt már megszegted itt. nem vagy igazi liberális.

2010. márc. 23. 11:38
 45/54 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, ez így megfelel? Én valahogy mindig békében tudtam együtt élni a kisebbségekkel, igen, romákkal, zsidókkal, sose akartak agyonverni, kirabolni, ésatöbbi.És ha esetleg ki is akart volna rabolni egy roma, akkor nem vádoltam volna kollektive mint a hatszázezer cigányt, hogy ezek gyilkosok. Fogalmam sincs, a többiek miért nem tudnak úgy élni, mint én.
2010. márc. 23. 11:39
 46/54 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, ez így megfelel?"

igen megfelel, de ezzel elismerted, hogy nem vagy képes ebben vitázni, elfogult vagy, és nem gondolkozol.

tudod mi lett volna a helyes és jó és tökéletes válaszod?

ennyi:

"Miért utáljátok a cigányokat? Miért vagytok előítéletesek? Szeretném megérteni, hogy miért gondolkodtok így!"

nem, téged nem érdekel, hogy miért gondolkodunk így. téged csak annyi érdekel, hogy lerasszistázhass minket. ez nem több mint felszínesség, képmutatás. nem teszel semmit gyakorlatilag, csak rontasz a helyzeten, de te azt hiszed, hogy segítesz így valakinek, miközben olyan embereket védesz, akikről semmit nem tudsz és a másik oldalról főleg semmit.

2010. márc. 23. 11:42
 47/54 anonim ***** válasza:
0%
aki arról ír, hogy a cigányszaporulatot meg kell szabályozni, az rasszista. Pont.
2010. márc. 23. 11:44
 48/54 anonim ***** válasza:

erről beszélek, téged nem érdekel. hagyd a témát szerintem, kicsi vagy te hozzá. többet ártasz mint ellenkezőleg. PONT.

a másik kommentemre várom a választ, mindig mondanom kell, hogy válaszolj? nincs benned önállóság?

2010. márc. 23. 11:47
 49/54 anonim ***** válasza:
nah hol vagy? a tényős gyilkosságos kérdésemhez tudsz válaszolni, hogy hurrogj meg rasszistázz mi? értelmeset nem tudsz mondani, csak leszólni meg megcímkézni az embert? hm?
2010. márc. 23. 12:05
 50/54 anonim ***** válasza:
HA ERŐS A 2. HELY, AKKOR CSAK A FIDESZ KÖRMÉRE TUDNAK NÉZNI (AMI AZÉRT NEM ÁRT NEKIK), MEG HA OLYAN TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁS VAN, AMIHEZ KELL A 2/3-AD, AKKOR EGYÜTT TUDNAK MŰKÖDNI A FIDESSZEL, HA TÉNYLEG VAN ÉRTELME...
2010. márc. 23. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!