Ha Gyurcsány kormány alatt adják el az állami földeket akkor nagyobb lett volna a felháborodás mint most?
12: Igaz. Egy végigvitt Medgyessy kormányzással, vagy Bajnaival esélytelen lett volna a Fidesz.
Orbán Gyurcsány ellenpólusa és fordítva. Egyik sem létezhet a másik nélkül.
"Medgyessyt a D-209-es üggyel sikerült kiütniük,"
Ezt benézted, mert az SZDSZ nyomatta folyamatosan az ügynöktémát. Megyó megbuktatása házon belül történt, Megyó nevezte puccsistának a böszmét és a sleppjét.
"Gyurcsány meg az őszödi beszéddel dobta fel nekik a magaslabdát,csak le kellett ütniük."
Erről beszéltem. Ha 2006 szeptemberében azonnal lemond, az őszi önkormányzati választásokat nem bukta volna el katasztrofálisan az MSZP és 2010-ben, a múmiáktól (Lendvai, Kovács) megszabadult, megújult MSZP szoros eredményt érhetett volna el.
A böszme megágyazott Orbán kétharmadának. A Fidesz és a Jobbik három és félmillió szavazatának fele protesztszavazat volt.
Megyót és Bajnait nem nagyon kellett karaktergyilkolászni, már ránézésre alkalmatlanok az ország vezetésére.
Útelágazódásos és a pislogós törpe, akire "még a locsolómat sem bíznám".
"Ami meg az őszödi beszédet illeti,én annak idején a teljes változat meghallgatása után,különösebben nem akadtam ki."
Téged minősít.
Kb. mintha az mondanád, hogy megnézted a videót a párizsi lövöldözésektől és tök jó kedved lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!