Mit szoltok a jövő januári 1,6%-os nyugdíjemeléshez? Ez már nem kissé megalázó a kormány részéről?
1,6%?
Imádni fogják!
Ne becsüld le a nyugdíjasok hül@yeségét.
Egyébként igazad van,én nem leszek nyugdíjas soha.Vagy összeomlik a rendszer vagy kilőnek csakugyan.
Nemrégiben egy Fideszes nyugdíjassal volt "vitám".
Elkezdte ecsetelni hogy Bajnai 2009-ben elvette a 13. havi nyugdíjat. Erre még elkezdte az Orbánt fényezni hogy ő az Isten a kis nyugdíjelemesekkel...meghallgattam udvariasan. Erre megkérdeztem: És Orbán Viktor visszaadta a 13. havi nyugdíjat? Erre a néni: "Majd vissza fogja!" Nevettem rajta és magamba gondoltam igen vissza hát...a 80 éves néni nem fog akkor már élni...
Ehhez a témához...emlékszik rajtam kívül itt valaki erre? 2006-ban Orbán Viktor maga ígérte meg a 14. havi nyugdíjat! (Igen a 14. havit jól olvassátok!)
"Az MSZP mindig tisztességesen gondoskodott a nyugdíjasokról, erkölcsösen megadta az őket illető emeléseket, 13. havi nyugdíjat juttatott több évig."
azért is sikerült nyerniük, mert elvettek a dolgozó emberektől, és oda adták a nyuggereknek.
tipikus szoci felfogás, hogy valaki alanyi jogon elvárja azt, hogy neki igenis jár a dolgozó emberek adóforintja.
vagy ha erre nincs lehetőség akkor hitelekből biztosítsuk a nyugdíjasokat és szociális segélyen élősködőket, ahogyan ezt az MSZP tette, meg ahogy Kádár apátok.
a másik pedig oké hogy a szeretett pártod "gondoskodott" a nyugdíjemelésekről, azt viszont nem veszed figyelembe, hogy a pénzed a folyamatosan emelkedő energia árak miatt lószart nem ért.
nézd meg ezt a két videót:
https://www.youtube.com/watch?v=nJtkSL9S6bk
https://www.youtube.com/watch?v=tzaP2Iq9JPQ
remélem ezek után elgondolkozol azon, hogy feri bácsi mennyire gondoskodott rólatok, és vajon miért bukott meg az MSZP 2010-ben.
azt már csak mellékesen jegyezném meg, hogy a sokak által kamunak nevezett rezsicsökkentés, arra hívatott hogy a nyuggereknek is több pénz maradjon a zsebében.
mert akármilyen hihetetlen, az MSZP alatt csak növekedtek az energia árak, csak példaként mondanám, hogy 50ft volt egy kWh, jelenleg a Fidesz rezsicsökkentésének köszönhetően 35ft.
ennyit erről.
#7: "hogy 50ft volt egy kWh, jelenleg a Fidesz rezsicsökkentésének köszönhetően 35ft."
Elmondanám hogy az árszabás miatt nem 35 Ft mindenkinek!!! (Létezik: "A1 kedvezményes árszabás" "A1 normál árszabás" és sorolhatnám...)
# 8:
"Elmondanám hogy az árszabás miatt nem 35 Ft mindenkinek!!! (Létezik: "A1 kedvezményes árszabás" "A1 normál árszabás" és sorolhatnám...)"
Ki kap A1 kedvezményest és ki A1 normált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!