Sandorka25 kérdése:
Ha az LMP megnyerné a választást 2018-ban, akkor az LMP-sek mit fognak először csinálni?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha kormányra kerülnének és nem kötnek senkivel koalíciót és szövetséget, akkor az LMP-sek mit fognak először csinálni ?2015. márc. 31. 21:20
2/11 A kérdező kommentje:
Ha az LMP tényleg meg akarja büntetni Orbán Viktorékat, amiért cserben hagyták az embereket és a szegényeket, akkor az LMP-nek adni kell egy esélyt.
2015. márc. 31. 21:24
3/11 anonim válasza:
Felébrednek.
Habár a pártban van ráció, soha nem nyerhetnek, mivel nem elég ismertek országszerte.
4/11 anonim válasza:
Szétotsztják a drogokat a fiatalok között hogy mindenki bedorogozott semmirekellő legyen TÉNYLEG EZT AKAROD?? szégyenld magad
5/11 anonim válasza:
Elkezdik megtömni a külföldi számlákat.
6/11 anonim válasza:
"Ha az LMP megnyerné a választást 2018-ban, akkor az LMP-sek mit fognak először csinálni?"
Adnak ajándékba egy zöldalmát.
Bár a klímaváltozás miatt lassan az sem terem meg Magyarországon normálisan. Át kell váltanikuk valami másra nemsokára. :D
7/11 anonim válasza:
Elkezdenek lopni mint Orbánék, és ugyanúgy viszik ki a pénzt a svájci bankszámláikra.
Semmi sem változna hidd el.
8/11 anonim válasza:
Lopnak majd, ahogy a lyukon kifér.
Ők is csak magyarok...
9/11 anonim válasza:
Ha láttad a programot ott írják, hogy adócsökkentést és kiadáscsökkentést akarnak amellett, hogy az alsóbb jövedelemkategóriák SzJA kulcsát emelik.
Szerintem ez még a jelenleginél is kirekesztőbb és cserbenhagyóbb politika.
10/11 anonim válasza:
csak elopnának mindent az én pénzemet ezt csinálják a politikusok mindegy milyen párt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!