Ha a Jobbik megnyerné a választást és kormányt alakítana, szerintetek mik lennének a Jobbik kormány első, kezdeti intézkedései az elő kormányzási évben?
Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 10:57
1/14 anonim válasza:
Elszámoltatás, a bűnözés felszámolása keménykezűen, a csendőrség újra szolgálatba állítása. Véleményem szerint ez a járható út hajrá Magyarország hajrá Jobbik!
2/14 anonim válasza:
Trianon-emlékmű, Horthy-szobor, kettőskereszt és rovásírásos helységnévtábla minden településre.
3/14 anonim válasza:
helyi polgárőr szervezetek átalakítása nemzeti gárda alakulattá.
majd masíroztatás minden településen a frissen alakult , új alakulattal.
4/14 anonim válasza:
Szerintem ugyanazt csinálnák mint 90-ig visszamenőleg az összes kormány, bár inkább ne legyen igazam....
5/14 anonim válasza:
EU-ból kiléptetés jobbikos "mantrával", azaz demagóg szöveggel megtámogatott népszavazással, aztán vagyonelkobzások, ezután mikor rájönnek arra, hogy a Gyucccssányéktól elkobzott pénzek kibi-kibe-kubu-nem elegendőek ahhoz, hogy abból teljes magyar ipart, mezőgazdaságot alakítsanak ki, akkor elkezdődne a magánbetétek, banki betétek "megszerzése". Hogy milyen módon, azt csak találgatni tudnám, elkobzás itt sem kizárt. Ha már azt is felélték, akkor utána nem tudom, mi lenne. Novák "butavagyok" Előd majd megmondja.
6/14 anonim válasza:
Sajnos semmi, mert a Fidesz meg az Mszp mindent elutasítanának és a Jobbiknak nem lesz 2/3a :(
7/14 anonim válasza:
Szerencsére nem nyer. sohasohasoha.
8/14 anonim válasza:
Első. Elszámoltatás , bűnözés felszámolása. Ennél nagyobb demagógiát még életemben nem hallottam. Hogyan? Miből?
10/14 anonim válasza:
"Első. Elszámoltatás , bűnözés felszámolása. Ennél nagyobb demagógiát még életemben nem hallottam. Hogyan? Miből?"
Ez most valami vicc akart lenni? A "Hogyan? Miből?" kérdéseket a jobbiknak nem a "cigánybűnözésfelszámolás" programpontja alatt kell feltenni, hanem a "hét vezér terv" gazdasági programjuk alá. Azzal van a gond, nem ezzel a "bűnüldözési" mániával.
A büntetési tételek átalakítása rém egyszerű jogalkotási kérdés, ergo simán megvalósítható, a gazdaságtan nemismerete viszont súlyos, hatalmas probléma a jobbiknál. Olyannyira, hogy sokan szimplán emiatt nem szavaznak rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!