Mit szoltok a jövő januári 1,6%-os nyugdíjemeléshez? Ez már nem kissé megalázó a kormány részéről?
# 10:
Először azt írtad, hogy nem mindenki kapja meg, de az igazság az, hogy minden lakossági fogyasztó ~1 forinttal kevesebbet fizet éves 1320 kWh-s fogyasztásig kWh-ként. Ha utánanézel, akkor láthatod, hogy ez még 2010 előtt lett bevezetve.
Az áramdíj szolgáltatónként változó most is, ahogyan az volt 2010 előtt is, mindig volt egy ~5 forintos tartomány, de az elmondható, hogy ha nem is 35 forint 1 kWh áram ma, de ~37 forint, szemben a 2012 előtti ~50 forinttal.
# 12:
2012. január 1-től az ELMŰ szolgáltatási területén a A1 normális díjszabás szerint 49,85 forint volt 1 kWh áram ára.
Itt találod meg 2009-2015-ig az áramár alakulását ELMŰ területen az oldal jobb alsó sarkában lévő "hasznos" felirat alatt.
Egyébként sosem írtam pontosan 50 forintnak az áramárat, hanem úgy írtam ~50 forint.
61%-os utolsó kétségbeesett próbálkozása, hogy a rezsicsökkentést "kamunak" állítsa be.
komolyan mondom ezért tart ott a baloldal ahol, ilyen szavazótáborral nem is csodálkozok rajta.
a./ megszavaztátok, egyétek
b./ ha nem tetszik a rendszer, lehet menni tüntikézni
Lepontoztak a burzsoà nyugdíjas trollok.
Pedig tudom hogy igazam van.
Èn külföldön kalandvàgyódom,ès mellette megkeresem a mostani nyugdíjat abban a biztos tudatban hogy én nem fogok kapni semmit se.Elég régóta èlek màr kint úgyhogy nem vagyok igazàn képbe az otthoni dolgokkal.
Ez a rezsicsökkentés amit annyit emlegetnek mi is pontosan?
Én úgy gondolom hogy az adófizetők pénzéből kompenzàljàk a szolgàltatókat.Tehàt hó végén úgy éled meg hogy kevesebbet kell fizetned.
Így van?
Úgy látom, tomból a maszopos őrület.
Vajon nem érzi a téma felvető, hogy alacsony az infláció? Nem arra ébredünk január elsején, hogy minek fog emelkedni az ára? Azt tény, hogy az árak nem emelkednek úgy, valójában nem is emelkednek, mint a téma felvető által hőn áhított maszopos korszakban. Európában itt a legalacsonyabb az infláció.
Ja és ki vette el a 13. havi nyugdíjat? Utána ki ürítette ki teljesen a kasszát? Ezt elfelejti a téma felvető? Ostobának és vaknak kell lenni, ha valaki ezeket nem látja.
Jó lenne, ha a kommunista virnyogás helyett ezt is meglátná a téma felvetője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!