Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire hiányozna neked az...

Mennyire hiányozna neked az RTL klub és a TV2?

Figyelt kérdés

Mit szólsz ahhoz, hogy a jobbik beakarja záratni e két szennycsatornát?

Forrás: [link]

De miért nem kérdezi meg senki azt, hogy miért akarja bezáratni?

2010. márc. 22. 19:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:

Mint egy pattanás a seggemen!

inkább beállok a tükör elé oszt magamat nézem, mint azt a sz@rt :D

2010. márc. 22. 20:32
 52/66 anonim ***** válasza:

"Hidd el, elfogják érni."

Hát ez nagyon tetszik :) Remélem, hogy ezt te sem gondoltad komolyan. Zárjuk be a zinternetet? Húzzunk esernyőt Magyarország fölé, nehogy ideérjen a csúnya műholdsugár? És van aki ezt még elhiszi.

Persze, ismét mondom: azt elérheti, hogy Magyarországon nem működhet ilyen televízió. De azt nem fogja SOHA (tudom, soha ne mondd, hogy soha...) elérni, hogy Magyarországon ne legyen ELÉRHETŐ ennek a televíziónak a műsora. Ugyanúgy, ahogy bármelyik másik csatornát is nézheti az, aki akarja...

Tehát nem hiszem el, amit a kérdező állít. A TV2-t és az RTL Klubot nem fogja megszüntetni. Azt elérheti, hogy a FÖLDI frekvenciát elveszíti. De a rádiókkal szemben, a televíziók a sok DTH és kábeles szolgáltatónak köszönhetően annyira nem érzékenyek a földi frekvenciákra...

2010. márc. 22. 20:33
 53/66 A kérdező kommentje:

"A helyükön megférne még néhány történelemcsatorna, hiszen a jónép nagy hányada hihetetlenül sötét történelemből és egyéb dolgokból is (viselkedés, kultúra)."

Én is ilyesmire gondoltam.

Történelemből sajnos nagyon sokan sötétek. Tapasztalat. :-(

2010. márc. 22. 20:34
 54/66 anonim ***** válasza:
20:32: Én olvasgatni szoktam a történelmet, teszek magasról a Discovery és társaira, mikor hatalmas ökörségek vannak azokban is. Inkább legyen cirkusz a népnek, ez alatt sport adókat értek. Van digi, sport klub, sport1-2, meg a fene tudja milyen adó és a 21 században ha az egyik szolgáltatónál vagy lemaradsz egyes érdekes sporteseményekről. Ez a szégyen.
2010. márc. 22. 20:34
 55/66 anonim ***** válasza:

Ha a Jobbik vagy bárki más azt akarja, hogy művelődjenek a magyarok (lásd pl. a történelemcsatorna) akkor csináljanak, de ne szüntesség meg a TV2-t és az RTL-t sem, mert a nézőnek JOGA van dönteni, hogy melyiket akarja nézni.

megnézem a verekedést? vagy odamegyek és segítek, ha tudok. (nem mindegy, hogy valakit vernek vagy verekednek)

2010. márc. 22. 20:35
 56/66 anonim ***** válasza:

Na azért a Maunikát meg a Jóuzsit azt hiányolnám picit, de onnan is csak a cigány patáliákat :DDDD

Lehetne esetleg olyat csinálni, hogy csak azt a részt mutassák mikor az előemberek ölik egymást :)))))

2010. márc. 22. 20:36
 57/66 anonim ***** válasza:

A Viasat saját maga adta vissza a földi frekvenciáját. Ma kb. ötször nézettebb, mint akkor.

Hány kis tv (lásd az IKO csatornái) sugároz hazánk határain túlról? Hagy ne soroljam :) Ezzel érve el azt, hogy az ORTT és a magyar jogrendet megkerülje. Nemzetközi jogszíntéren pedig kevés a Jobbik, de még a teljes magyar állam is (ha teljes összefogással indul neki a kérdésnek).

2010. márc. 22. 20:36
 58/66 anonim ***** válasza:

Történelemcsatorna? Ez jó dolog és szép ötlet. De vajh' ki nézné? Itt ez a legnagyobb baj. Lehet nyomni valamit, ha nincs rá kereslet. Az, hogy van egy réteg, aki nézné, az kevés ahhoz, hogy valami országos legyen.

Mondom mindezt úgy, hogy SOHA nem nézek tv-t (nincs is), így számomra a Mónika show is annyit jelent amit hallottam róla, a Joshiról meg onnan tudom, hogy show, hogy van egy új plakát amin fel van tüntetve a show-k között.

2010. márc. 22. 20:38
 59/66 anonim ***** válasza:
20:34: Még annak is jobban örülnék, lévén mert jómagam is nagyon szeretek mozogni, és ez szintén ráférne a társadalomra. Akkor egyik helyén lenne sport, a másik helyén pedig magyar és egyetemes történelmi csatorna. De mivel sokan viszolyognak a mozgástól, és még többen az értelemtől, ezért ez tényleg csak álom marad.
2010. márc. 22. 20:40
 60/66 A kérdező kommentje:

"Nemzetközi jogszíntéren pedig kevés a Jobbik, de még a teljes magyar állam is"

Ha nem kérnek semmit, nem is lesz semmi.

Lásd, hogy mi van az EU-ban. Nem kérnek a politikusaink semmit, mindent aláírnak amit az orruk alá tolnak. Íme az eredmény!

2010. márc. 22. 20:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!