Mennyire hiányozna neked az RTL klub és a TV2?
Mit szólsz ahhoz, hogy a jobbik beakarja záratni e két szennycsatornát?
Forrás: [link]
De miért nem kérdezi meg senki azt, hogy miért akarja bezáratni?
37%-os
Én meg most mondom, hogy senkit sem érdekelsz. Csak te vagy itt az egyetlen ilyen elmeháborodott liberális emberke, aki idetévedt. A többség már szerencsére tisztán lát!
Te jó ég...
Most elhiszi valaki, hogy BE LEHET ZÁRNI egy televíziót? Pláne egy ilyen televíziót? Ne látszódjunk már ennyire hülyének. Csak fogja és átviszi a székhelyét Romániába (és ott fog adózni), aztán utána ugyanúgy sugároz Magyarországra is - akár a meglévő infrastruktúrával. És máris megszüntettük Magyarországon az RTL Klubot!! Hú de jók vagyunk. Az, hogy a kábelszolgáltatók EL FOGJÁK OSZTANI, az már más kérdés.
Akkor mit is értünk el? Semmit. De van egy jó nagy lufi, amelyet jó nagyra lehet felfújni.
Az RTL Klub és a TV2 NEM FOG megszűnni, hiszen kb. egy pillanat alatt keres olyan székhelyet, ahol a működése legitim. Műholdtranszpondert is bérelhet bármikor. Ezt sem tudja egy politika sem megakadályozni... Akkor miről is beszélt Vona vagy akárki más? HOGY szünteti meg a tévét???
Hidd el, elfogják érni.
Én sem tudom, hogy miként pontosan, de elfogják. Ez a lényeg!
"Tisztelt 30%-os úrnak üzenném, hogy amit a két csatorna művel 13éve, az példátlan. Meg kell őket szüntetni és kész!"
És ezt te/ti mondjátok? Annak a több millió embernek a véleménye nem számít, aki nézi őket?
Szerinted a magyar embereknek annyi az igénye, hogy azt nézzék, hogy győzikének a lánya a hugyban vagy a szarban csúszkál?
Nem hinném.
Nem azért nézik ezt mert ezt szeretnék, hanem mert nincs más. A másik, hogy az ilyen negatív dolgok mindig is vonzották a figyelmet. (ez pszichológia)
pl: mikor látsz tőled 25m-e egy kis verekedést megnézed nem?
Meg ráadásul a reklámbevételeikből nem is adóznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!