Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincsen normális jobbold...

Miért nincsen normális jobboldali párt?

Figyelt kérdés

Szóval szerintem nincs. A magukat jobboldali pártként beállító pártok a Fidesz és a Jobbik.

A Fidesz, számomra, csak egy narancssárgára festett MSZP-Együtt-DK-és ami létezik még. Nem tartom se jobbos se balos pártnak ezeket. Ők azt képviselik, amivel a húsosfazékhoz oda lehet férni. 4 évente fontosak vagyunk nekik, addig meg dolgozzunk, mert amúgy nem tudna saját lábán megállni a Ráhel. (Ide bármelyik családtagot lehetne írni.)

A Jobbikban nekem túl sok az antiszemita elem. Nem gyűlölöm a zsidókat, és szerintem normális romák is léteznek. Van nekik néhány szimptaikus elképzelésük pl: ügynökök és kommunista naghalak elszámoltatása, korrupció ellenesség, bérlakás építés.

Az LMP-nek is vannak szimptaikus ötletei, és ezek a jobbiknál is megvannak. Plusz az energiahatékonysg növelését venném még ide. De őket nem tudom hova tenni.

Szóval szerintetek miért nincs normális jobboldali párt, akire rá lehetne bízni az ország jövőjét egy pár cikluson keresztül?

2015. dec. 8. 14:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Tovább üzenem azoknak akik szerint a Jobbik 'szélsőjobboldali' és 'populista', azoknak ki kellene kapcsolni kapcsolnia tévét, többet levegőzni, és emberekkel emberközeli módon,a társdalom és gazdaság valós problémáiról beszélgeti. Sok sikert!
2015. dec. 15. 13:56
 22/24 A kérdező kommentje:

"kérdező sorry...de magadfajták tipikusan azok az emberek akik életükben nem csináltak még semmit. Majd ha csinálsz valami jelentősebbet és kiállsz mellette és meglátod hányan fognak fikázni, mert mindenki mindig a tökéleteset várja el, közben meg olyan nem létezik.

Párt-poltika nélkül mondom, hogy nem a pártokkal, hanem veled és az ilyen gondolkozással van a baj."

Tudom, hogy sok félék vagyunk. Ami szerintem bomba jó, az a másiknak nem feltétlen tetszik. Az egyik csak kissebbet, a másik meg nagobbat akar rajta módosítani. Már ha veszi a fáradtságot, hogy foglalkozzon vele. De akkor légyszíves inkább írd le, hogy miben van rendben ez a jelenlegi garnitúra. Most én is írhatnám h a "te fajtád" miatt tartunk itt, ahol. (Nyilván nem miattad és "fajtád" miatt)

2015. dec. 15. 14:11
 23/24 anonim ***** válasza:

A nálunk civilizáltabb országokban a jobboldal is civilizáltan viselkedik.

Egy normális jobboldali pártból az egész fidesz-jobbik bandát kizárnák:

[link]

2016. márc. 9. 12:33
 24/24 anonim ***** válasza:

tök jó hogy nem mész el szavazni. Remélem az összes hasonló értelmi szinten mozgó kérdező itt ésa való világban nem megy el szavazni 'mert úgy sincs kire'

És akkor végre győzünk.

2017. ápr. 30. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!