Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok magyar fiatal (ilyen 16...

Sok magyar fiatal (ilyen 16 év alattiak) miért szeretik jobban Oroszországot Amerikánál?

Figyelt kérdés

2015. dec. 7. 14:46
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
24%

Én 16 alatt vagyok.

Azért, mert szerintem szükségünk lenne egy olyan vezetőre aki megvédi a nemzetét és a hazáját.

Ez az egyik. A másik, hogy a nyugati életmód szerintem elfogadhatatlan. Valamint a nyugati "kultúra" egyre jobban beszivárog a magyar közéletbe. Lsd.: Facebook és társai, cigi, drog, "menőség".

Sajnálom is kortársaimat, hogy ennyire neveletlenek, bunkók, civilizálatlanok. (Sírnak az iskola "nehézsége" miatt, hogy felnőtt rémuralom van, mert a tanár elvette a telefonját. Plusz egy tizenöt éves gyereknek mióta van szerelmi bánata?)

2015. dec. 7. 15:33
 12/48 anonim ***** válasza:
60%

inkabb az a baj hogy a mai 16 evesek kozott sok a sikbuta mint az elozo is.

Aki azt hiszi hogy a "cigi" az nyugati eletmod. Jezusom.

2015. dec. 7. 15:44
 13/48 anonim ***** válasza:
86%
#11: Mert az Oroszok nem cigiznek meg nem isznak...ugyan már. A vodkát úgy isszák mint a vizet, a cigit meg szerinted miért Ukrajna felől (Keletről) csempészik erre? Arrafelé doboza átszámítva 90-110 forint körül van...
2015. dec. 7. 15:55
 14/48 anonim ***** válasza:
28%

"mert az Ami kormány egy gyökér cionista kormány."

miért azon vannak ennyien felháborodva, hogy cionista

ha már mindenképpen azon kell háborognia a magyar jobboldalnak, hogy bizonyos országokat elismer az USA, akkor már miért nem Szlovákia ez az ország, ami Mo-ból lett kiszakítva?

nem mintha az nem lenne gyerekes, de arra még ráhúzható, hogy hazafias indíttatásból teszitek, az anticionista megnyilvánulásokra nem

2015. dec. 7. 16:37
 15/48 anonim ***** válasza:
50%

"nagy részük 100 évvel ezelőtt leragadott homofób, xenofób, antiszemita akiket a Putyini média elzár a külvilágtól."

Sejtettem, hogy innen fúj a szél...

2015. dec. 7. 17:15
 16/48 anonim ***** válasza:
89%
15:33: és még itt vagy ezen a nyugati fertőből kihajtott interneten?
2015. dec. 7. 17:51
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
Szegények nem élvezhették a szovjet megszállás örömeit, azért.
2015. dec. 7. 17:52
 18/48 anonim ***** válasza:
81%
Ugyanazért, amiért a szüleik annó az USA-t tartották a "menőbbnek". Lázadásból.
2015. dec. 7. 18:00
 19/48 anonim ***** válasza:
15%

Két kérdésem van a kérdezőhöz:

Mit zavar az téged annyira, ha valaki Oroszországgal szimpatizál és nem az usával?

Mi volt olyan nagy szám a '80-as évekbeli amerikában?

2015. dec. 7. 18:31
 20/48 anonim ***** válasza:
0%

Aki a cigi miatt "vádol", köszönöm a pontosítást. Véletlenül írtam.

A piát viszont meg sem említettem. Valamelyik válaszoló talán csak háborogni akart, mikor azt leírta, hogy "mert az oroszok nem isznak".

2015. dec. 7. 18:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!