Sok magyar fiatal (ilyen 16 év alattiak) miért szeretik jobban Oroszországot Amerikánál?
Én 16 alatt vagyok.
Azért, mert szerintem szükségünk lenne egy olyan vezetőre aki megvédi a nemzetét és a hazáját.
Ez az egyik. A másik, hogy a nyugati életmód szerintem elfogadhatatlan. Valamint a nyugati "kultúra" egyre jobban beszivárog a magyar közéletbe. Lsd.: Facebook és társai, cigi, drog, "menőség".
Sajnálom is kortársaimat, hogy ennyire neveletlenek, bunkók, civilizálatlanok. (Sírnak az iskola "nehézsége" miatt, hogy felnőtt rémuralom van, mert a tanár elvette a telefonját. Plusz egy tizenöt éves gyereknek mióta van szerelmi bánata?)
inkabb az a baj hogy a mai 16 evesek kozott sok a sikbuta mint az elozo is.
Aki azt hiszi hogy a "cigi" az nyugati eletmod. Jezusom.
"mert az Ami kormány egy gyökér cionista kormány."
miért azon vannak ennyien felháborodva, hogy cionista
ha már mindenképpen azon kell háborognia a magyar jobboldalnak, hogy bizonyos országokat elismer az USA, akkor már miért nem Szlovákia ez az ország, ami Mo-ból lett kiszakítva?
nem mintha az nem lenne gyerekes, de arra még ráhúzható, hogy hazafias indíttatásból teszitek, az anticionista megnyilvánulásokra nem
"nagy részük 100 évvel ezelőtt leragadott homofób, xenofób, antiszemita akiket a Putyini média elzár a külvilágtól."
Sejtettem, hogy innen fúj a szél...
Két kérdésem van a kérdezőhöz:
Mit zavar az téged annyira, ha valaki Oroszországgal szimpatizál és nem az usával?
Mi volt olyan nagy szám a '80-as évekbeli amerikában?
Aki a cigi miatt "vádol", köszönöm a pontosítást. Véletlenül írtam.
A piát viszont meg sem említettem. Valamelyik válaszoló talán csak háborogni akart, mikor azt leírta, hogy "mert az oroszok nem isznak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!