Szerintetek mennyi időn belül sikerülne LEVÁLTANI A FIDESZ KORMÁNYT?
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre- és melyik volt a kedvenc skandálásotok? Voltak ott fincsi dolgok, de ez egy egyértelmű jóslat: ...,,EZ CSAK A KEZDET!"
Nem vagyok semmilyen párt szimpatizánsa- egy FIATAL vagyok, itt a jövőről van szó- Ti hogyan vélekedtek?
Már miért kéne leváltani? Idén tavasszal választottuk meg őket, máris váltani akarsz? Sehova sem vezet ha félévente új kormány lesz.
4 év múlva újra választás. Akkor lehet váltani. Legalábbis ha a többség akkor majd váltani akar.
És visszahozzuk a szocionistákat:D
Kb, mintha adnánk a szarnak egy pofont.
Úgy vélekedem, hogy ha leváltjátok a fidesz kormányt jön majd helyére a feri és folytatja amit elkezdett. Egyik sem jó, mindenkit el kell takarítani.
(Ja igen, a feriék finanszírozták a tüntetést, azt ugye vágod?)
"melyik volt a kedvenc skandálásotok?"
Vége a tüntetésnek. Oszólj.
"mennyi időn belül sikerülne LEVÁLTANI A FIDESZ KORMÁNYT?"
4 év múlva, bár gyanítom nagy bakik sorát kell elkövetnie, hogy a balóldalt mégegyszer visszaszavazzák
Pár nap alatt meg lehet buktatni őket.
Az adótörvény megszavazásakor ez ki is lesz próbálva.
Felreertes ne essek, az Osszefosas baloldal is borzaszto, Isten ments a Jobbiktol is, a programjuk alapjan tonkrevagnak a gazdasagot...
Mi a programjuk? Légyszíves írd le ide nekem mert szerintem nem is tudod mi a programjuk.
"Pár nap alatt meg lehet buktatni őket.
Az adótörvény megszavazásakor ez ki is lesz próbálva."
Hogyan? Bementek a parlamentbe az emberekkel azt leszavazzátok a többségetekkel ? :LOL.
Amivel különösen nem értek egyet, az a multik kiűzése- baromi sok munkahely megszűnne, viszont a többkulcsos adórendszerrel egyetértek, amit a Fityisz tönkrevágott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!