Szerintetek mennyi időn belül sikerülne LEVÁLTANI A FIDESZ KORMÁNYT?
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre- és melyik volt a kedvenc skandálásotok? Voltak ott fincsi dolgok, de ez egy egyértelmű jóslat: ...,,EZ CSAK A KEZDET!"
Nem vagyok semmilyen párt szimpatizánsa- egy FIATAL vagyok, itt a jövőről van szó- Ti hogyan vélekedtek?
A kérdés nem az, hogy mennyi időn belül, hanem hogy mire.
A baloldal még egy választásra se tudta magát gatyába rázni.
Akkor legyen a Jobbik?
Nyugat jobban elfogadná?
Vagy az USA ültessen egy neki tetsző kormányzót az ország nyakába?
Mekkora legitimációja lenne ?
Most az USA bepróbálkozik egy Ukrajna variációval...
Szétveretik az országot és lerabolják ami megmaradt...
Jó... mondhatjuk, hogy akiszavazott SZDSZ bosszúja...
És... muszáj asszisztálni hozzá?
Szerintem már nem lehet leváltani őket. 4 év múlva választás előtt törli a net adót, kidob egy 13dik nyugdíjat, illetve felemeli a segélyt. 4 év múlva vagy 200 ezerrel lesz több a nagykorú cigány, közülük 150 ezren szavazhatnak majd, ennyi elég lesz mivel a többiek 40 %a sem fog elmenni szavazni.
Az mszp pedig vicc, és vicc az is aki rájuk szavaz, választás előtt összeáll a többi majommal, utána meg anyázzák egymást...
Itt nem lesz változás, ez van.
"Hogyan? Bementek a parlamentbe az emberekkel azt leszavazzátok a többségetekkel ? :LOL.
"
Na erre én is kíváncsi lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!